Reggeli hasmenés? Többi lent
Figyelt kérdés
Már napok óta minden reggel hasmenésem van. Étkezés után felpuffadok, egy kanál leves is eltelít, és evés után kb 10 perccel mozgolódnak a beleim, és gyakran van hányingerem. Azt tudom hogy sok a savam mivel refluxom van, de az eddig másképp jelentkezett. Mitől lehet ez?2011. nov. 1. 12:11
1/1 anonim válasza:
Én is puffadtam minden étkezésnél, ráadásul nekem nemcsak reggel ment a hasam, hanem minden (!) étkezés után azonnal mennem kellett a wécére... Voltam orvosnál, nem találtak semmit, azt mondták biztosan idegi alapon... Persze. Aztán kutakodtam, keresgéltem, és végülis elkezdtem szedni egy étrendkiegészítőt (Oxytarm), és 1 hónapon belül érzékelhető volt a változás. Azt hiszem 4 nónapig szedtem, és azóta is minden rendben van, de szerintem meg fogom még ismételni a kúrát, mintegy megelőzésképpen. Szerintem egy próbát Neked is megér, de azért menjél el dokihoz mindenképpen szerintem! És jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!