Mit csináljak? Mitől van ez? (előre szólok, hogy undorító a kérdés. :S)
Pénteken kezdődött az egész. Mióta megettem elég sok tejkaramellát, világos színűt, és nagyon zsírosat, ragacsosat kakilok (nem tudom már, hogy van-e összefüggés). Szombaton utaztam el, és közben hasmenős-hascsikarós érzés jött rám, ezért bevettem egy Lopedium tablettát. Azóta ma kakiltam először rendesen, és még mindig ez az agyagyszerű... Utánaolvastam, és nagyon megijedtem, mivel azt írták, hogy sárgaságra meg epe és hasnyálmirigy problémákra utalhat, valamint a vastagbélrák egyes tüneteiben is felismerni vélem magamat...:S
Mit csináljak? Ugye nincs baj...?
Annyira természetes,hogy ha valakivel valami rossz történik, mindig csak a legtrosszabb végkimenetelre tud gondolni..
Velem volt,hogy véres votl a székletem és nem vastagbélrák volt, hanem csak egy egyszerű aranyér(1 hét alatt eltűnt) Vastagbélrákod akkor van, ha alvadt, sötét színű vér van a székletedben, szerintem elrontottad a gyomrodat és kész. Vár én nem vagyok orvos, épp ezért javaslom a mihamarabbi kikezeltetést.
Emésztési rendellenesség?:/
De hát még egy hete sem tart...
Orvoshoz nem nagyon szeretnék menni ezzel, ameddig nem akadályoznak a dolgok a mindennapjaimban.
túletted magadat azzal a vacakkal. lassan ki fog ürülni belőled és helyreáll minden.
a karamellában sok a tejszín, így zsíros is,nyugi majd elmúlik.
minden súlyos betegségnek vannak olyan tünetei ami akár egy sima egyszerű cseppet sem veszélyes dolognak a tünetei is.
veled is valszeg ez van, túlzabáltad magad tejkaramellával, azért olyan ragacsos a székleted is. majd kiürül belőled azt minden jó lesz
"De az orvos mégis mit tudna csinálni, ha tényleg csak elrontottam a "gyomrom"?"
Megnyugtat, hogy nem vagy halálos beteg, és nem fogsz ezen szenvedni még akárhány napon keresztül.
Amúgy én is valószínűnek tartom, hogy a tejkaramella nem tetszett az emésztőrendszerednek.
Ha nem múlik el egy-két napon belül, akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!