Ehhez mit szóltok? Egy feltett kérdés, más témakörben. Undorító!
Hogy mondhat valaki olyat, hogy undorodik a kisbabáktól.
Ennek nincs szíve!
Na igen... A legtöbb válaszoló szerint azonban joga van így érezni...
Én veled értek egyet - jól le is pontoztak, mondjuk nem nagyon érdekel:)
Jó ez eléggé erős kifejés,de az ő dolga.Nem mindenki rajong a kisbabákért.Szerintem ettől nem bunkó.Mindenkinek meg lehet a véleménye.Engem sem nagyon érdekelnek a gyerekek.Nem is akarok.
25/N
Azért van aközött különbség, hogy valakit nem érdekelnek a gyerekek, vagy nem akar gyereket, meg aközött, hogy undorodik.
Aki egy gyerektől undorodik, azzal valami lelki defektus van. Mert a kisgyerekeket lehet nem szeretni, idegesíthetik halálra az embert, stb, stb, de ha egy EMBER egy másik EMBERTŐL undorodik, ott nagy gáz van a fejben:S
Én is olvastam már sok ehhez hasonlót a Családi kapcsolatok témában... Hidd el nekem, jobb ha nem foglalkozol, és nem reagálsz az ilyen megjegyzésekre, mert ha még tovább cifrázza, neked még rosszabbul fog esni amit ír.
A véleményem persze nekem is megvan az ilyenekről!
Mondjuk azt sem értem, aki nem szereti a kisbabákat és nem is akar, az mit keres a gyerekvállalás témakörben... Dehát mindenki oda írogat ahova akar. Én mondjuk személy szerint nem írok azokba a kategóriákba, amelyek abszolút hidegen hagynak!
Én is undorodtam tőlük évekig. Miután meghalt a 3,5 éves unokaöcsém agydaganatban, amit végignéztem... Sajátomként szerettem őt.
Évekig utáltam minden kisgyereket, mert ők élnek...
Ma 3 gyerekem van.
Téged ez miért is zavar pontosan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!