Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség témakörben nektek...

Terhesség témakörben nektek mi volt a "legkiakasztóbb" kérdés? Sok kérdésen jót derülök.

Figyelt kérdés
Nem megbántani akarok én ezzel senkit, de vannak bugyuta kérdések, én is kérdezek, lehet az másnak kiakasztó, hogy ilyet nem tudni, de valljuk be, vannak azért durva kérdések. Számomra az első az volt amikor egy kismama olyat kérdezett, hogy volt valami jó zene a rádióban, és ő táncra perdült egy kicsit. Nem lesz e baja a babának?! Na meg az örökös "Ehetek-e?" (chips, sajtos melegszendvics(!!!),dinnye...
2009. júl. 26. 15:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
engem az akaszt ki, hogy hetente minimum kétszer van olyan kérdés, hogy milyen az a jósló fájás - és ha belinkelem az eddigi hatmillió kérdést, hogy olvassa el ott a válaszokat, ha már a keresőt nem tudja (nem akarja) használni, akkor le vagyok pontozva, mert én vagyok a bunkó...
2009. júl. 26. 16:06
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen! Így van, ezek is kiakasztóak, ha már nem akarja/tudja használni a keresőt az illető, akkor mikor felteszi a kérdést, ott is kidob nem 1 és nem 2 hasonló kérdést, amiben megtalálja a választ, de nem, mégis kiírja!! Sőt, hogy bevezették, hogy újra fel lehet tenni a kérdést, még ott is újra kérdezteti!!!! Úgy hogy már jött rá értelmes válasz is. Vagy igen ha belinkeled a választ, akkor le is pontoz a kedves. Vagy jön az hogy "ha zavar, akkor ne olvasd ezt az oldalt, vagy ne válaszolj rá"! Vannak tisztelet a kivételnek is, és vannak kiakasztó kérdések hagyjuk meg!!!
2009. júl. 26. 16:17
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Az én "kedvenceim" szintén az ehetek-e félék... A legjobb az volt, hogy rágózhat-e...

A második pedig az, hogy hogy vagytok x idős kismamák (majdhogynem csak napra pontosan lebontva)

2009. júl. 26. 16:20
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Ez amit most te feltettél:)
2009. júl. 26. 16:31
 5/20 A kérdező kommentje:

Baromi vicces vagy! Ezek szerint te (is ) vagy aki ezeket a kérdéseket feltetted, de vagy az aki olyan nagy szeretettel lepontozod a kedves válaszolókat!

Köszönjük!

2009. júl. 26. 16:39
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Nincs kiakasztó kérdés és ne tessék meglepődni semmin :) Bennem is felmerül naponta több kérdés is hogy szabad-e nem-e káros ez vagy az, de visszafogom magam és nem kérdezem meg mert ha én olvasnék hasonlót akkor eldobnám a hajam :) Szóval saját baba miatt túl aggódni normális, elfogadható és nem kinevetni a kérdezőt hanem megnyugtatni :) Ezért van ez az oldal. Boldog, aggódás mentes babavárást mindenkinek.
2009. júl. 26. 16:52
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem szoktam lepontozni senkit, csak kezd elég unalmas lenni, hogy 2-3 naponta feltesz valaki egy olyan kérdést mint amit te is. Sajnos ez az oldal kezd a blmálásról, piszkólódásról és gúnyolódásról szólni. Sok kismama első babáját várja, néha kétségbeesetten szeretne megnyugtató választ vagy tanácsot kapni a kérdésére, de vannak olyan válaszolók akik ezen jót szórakoznak, pontozgatnak és gúnyolódnak, gratulálok kismamák, anyukák

38 hetes kismama

2009. júl. 26. 16:53
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Számomra csak egy kiakasztó kérdéskör van, amik arról szólnak, hogy ha megégeti, beüti magát a kismama, akkor az látszódni fog-e a babán ugyanott. Ez az emberi butaság netovábbja, a primitívség legmélyebb bugyra.

Még az sem zavar, ha ugyanazokat kérdezik vagy nekem mint lassan 3 gyermekes anyukának értelmetlennek tűnőket kérdeznek, hiszen megértem a sok bizonytalan és aggódó kismamit, mint anno én is voltam az első gyermekemnél.

De a tényleg buta és primitív emberekre valló kérdéseket, mint amit írtam, tényleg kiakaszt, akkor zárom be az oldalt.

2009. júl. 26. 17:36
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon egyszerű a megoldás!

Én,amikor elkezdem olvasni a kérdést,és látom,hogy na,ez is egy "olyan..." akkor nem olvasom tovább!Ennyi!

És így nem is hergelem fel magam rajta.

Szerintem ha egy-egy ilyen tényleg bugyuta kérdésre nem válaszolnátok,akkor leszoknának róla,szerintem.

2009. júl. 26. 19:25
 10/20 anonim ***** válasza:
2009. júl. 26. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!