Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség témakörben nektek...

Terhesség témakörben nektek mi volt a "legkiakasztóbb" kérdés? Sok kérdésen jót derülök.

Figyelt kérdés
Nem megbántani akarok én ezzel senkit, de vannak bugyuta kérdések, én is kérdezek, lehet az másnak kiakasztó, hogy ilyet nem tudni, de valljuk be, vannak azért durva kérdések. Számomra az első az volt amikor egy kismama olyat kérdezett, hogy volt valami jó zene a rádióban, és ő táncra perdült egy kicsit. Nem lesz e baja a babának?! Na meg az örökös "Ehetek-e?" (chips, sajtos melegszendvics(!!!),dinnye...
2009. júl. 26. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Szia!De,de de!Már meg is bántottad a kérdés feltevésével!Elég szomorú,hogy néhányan a mások bizonytalanságán "derülnek jókat".Nem szép dolog.Számomra egyik kérdés sem kiakasztó, magasabb az ingerküszöböm annál,hogy megzavarjon.Mit éreznek vajon a kismamák akik segítségért jönnek ide,aztán Te/Ti pedig az ő tájékozatlanságukon kuncogtok...?!Jaj,ne már!Az az ember hazudik,aki azt állítja,hogy ő mindent mindig tud és nem fordult meg a fejében egy-egy olyan gondolat,mint például a "szabad-e enni"...stb. Nem mindenki rázza ki a kisujjából a tudnivalókat a babavárással,anyasággal kapcsolatban.Ami neked egyértelműnek tűnik,az egy másik anyukának nem az.Na ,mindegy....Ne legyetek büszkék magatokra és légyszi pontozzatok le dühből!Kösz.:)
2009. júl. 27. 09:29
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
16:31, 16:53-as vagyok, örülök, hogy nem vagyok egyedül és az előttem szólónak teljesen igaza van, miért jó a kétségbeesett, tanácstalan kismamákon jókat szórakozni, na hát engem ez bosszant fel.
2009. júl. 27. 13:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Én azt gondoltam, hogy ez az oldal arról szól, hogy megosszuk a tapasztalatainkat és segítsünk egymásnak ebben a sokak számára még nagyon ismeretlen és aggodalmakkal, örömökkel teli időszakban. Akik kritizáltok, fordítsatok egyet a bosszankodásotokon és örüljetek, ha számotokra egyértelmű dolgot kérdez valaki.

Akik védelmükbe veszik az "ehetek e"...? tipusú kérdezőket, ne bosszankodjatok mások rosszindulatán

Egyáltalán! Örüljünk annak, hogy kismamák vagyunk! Ennek össze kellene hoznia mindenkit!

Higgyétek el, sokan vannak, akik szivesen csatlakoznának ehhez a klubhoz, de nem sikerül nekik!(-:

2009. júl. 27. 13:53
 14/20 anonim ***** válasza:
2009. júl. 27. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
na ne mááár! azért a tapasztalatlanság és a hülyeség nem ugyanaz :))
2009. júl. 27. 23:31
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Lehet valaki hülyeségnek tartja ami másoknak ismeretlen és kérdést vet fel bennük, bennetek akik kritizáljátok a mások tapasztalatlanságát még soha nem merült fel kétely valamilyen étellel, itallal kapcsolatba? Ilyenkor a kismamák sokkal óvatosabbak és peszre, hogy féltik a pocaklakójukat. Ami sok kismamának egyértelmű az másokban lehet kérdőjeles és sajnos ezeken vannak akik jót nevetnek.
2009. júl. 28. 08:11
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Bennem például soha nem merült fel, hogy ehetek-e azt vagy azt!Vagy, hogy takaríthatok-e terhesen, mert babát várok és nem beteg vagyok. és emiatt még nem kell, hogy a kosz megegyen és a férjemre várjak, hogy a munkája mellett házimunkát is végezzen!

Persze, aki veszélyeztetett terhes, az más!De én az egészséges terhességről beszélek!

Régen láttam anyukámat is, hogy mindent megevett, soha nem kérdezett senkit, hogy lehet-e, mégis egészséges húgom született. Az a baj,hogy manapság már nagyon fel van fújva ez a dolog, minndenben a rosszat keresik a kismamák, tisztelet a kivételnek, csak emiatt szerintem nem lehet kiélvezni a 9 hónapot, ha mindentől rettegnek.

2009. júl. 28. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
Gratulálok kismamák, mint egy rosz pletykaoldal
2009. júl. 28. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Most olvastam csak a akérdést, válaszokat. Az utolsó válaszolónak tennék csak egy helyesbítő megjegyzést. Nincs teljesen igazad, hidd el a munkámból fakadóan tudom, hogy a Te anyukád, meg a mai kismamák között óriási különbség van.

Abban az időben 40-50%-kal kevesebb volt a környezeti ártalom és a vetélés, mint most. A gyümölcsök kb. a mai gyümölcsök 3-szoros vitamintartalmával rendelkeztek, a sok allergiáról (ami nem vicc, le van gyengülve az emberek immunrendszere) és elektromos ártalomról ne is beszéljünk.

Úgyhogy csak kérdezgessenek nyugodtan a kismamák, ha úgy érzik, hogy nem bírják a munkahelyen igenis pihenjenek. Elég sok olyan koraszülést, vetélést látok, hallok, ami a munkahelyi stresszből adódik, vagy mert nem mennek el időben szabira a kismamák, vagy egyszerűen nem jól tudnak, csinálnak valamit. Most a baba az első!

2009. aug. 14. 20:30
 20/20 anonim ***** válasza:
én speciel nem akadtam ki a linkelt kérdéseken
2010. máj. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!