Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem ébredek fel az ébresztőre....

Nem ébredek fel az ébresztőre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel persze rájövök, hogy álmomban lekapcsoltam, de nem emlékszem rá, csak sejtem. Hiába állítok be valami zenét, nem ébredek fel arra sem, hogy lekapcsolom. Mit tegyek? 3:00-kor kelek, sokszor késtem már el miatta.
2010. nov. 21. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Telefonra kelsz?Hol tartod?

Tedd el jó messzire, hogy fel keljen kellned hozzá, hohgy elhalgasson.

Ágy feletti polc..szekrény felőbb polca, stb..

2010. nov. 21. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha telefonról van szó, akkor rakd olyan messze az ágyadtól, hogy fekve ne érd el. Nem hinném, hogy álmodban képes lennél felkelni és kikapcsolni az ébresztőt. Ha hifire ébredsz, akkor cselekedj hasonlóan.
2010. nov. 21. 21:25
 3/7 anonim válasza:

Ha telefonról van szó, az ugye rezeg ébresztés alatt.

Nekem párna alatt mikor volt hamarabb felébredtem a rezgésre, mielőtt bezenélt volna már lenyomtam.

Kipróbálhatod esetleg.

2010. nov. 21. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a bajom. Telefonra egyáltalán fel se ébredek, az halk is, meg csak fél percig nyomja.

Próbálj meg szerezni valami jó felhúzós ruszki vekkert.

Illetve ha nem baj, hogy megy a gép éjszaka, akkor ajánlom ezt:

[link]

Átnyomod a kakast a vekkerre, a previewvel tesztelheted (hogy milyen hangosra állítsd a hangszórót), aztán beállítod az ébresztési időt, és set alarm.

Erre én fel szoktam ébredni, csak akkor lehet baj, ha áramszünet van, vagy elmegy a net.

2010. nov. 21. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez a gondom... én úgy állítom be a telefonom, hogy 5x ébresszen, beállítom a páromét is, meg a rádiót is (nem zenére, hanem arra az idegesítő vijjogásra). Ha van hifid, azt is állítsd be, meg ha a tévéd tudja, azt is. Ébresztőórát is be lehet vetni.

Ha lesz fölös 13 ezrem, akkor tuti veszek egy ilyet: [link] :D

2010. nov. 21. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyukám ilyen. Nagyon nehezen bír elaludni, de utána bombát robbanthatsz mellette, arra sem kelne fel. 2 telefon ébreszti, plusz hívja a párja telefonon(ő hamarabb megy dolgozni) és a vekker is csörög. Gyermekkoromban a szobánk közt volt kb 10 méter, és ugye a 2 ajtó, de volt, hogy én keltem fel az ébresztőre sokszor, és én mentem felrángatni anyut:) Ő most azt csinálta, hogy beállította a tévét zenecsatornára, és szinte üvöltve ébreszti. Oké, szomszédokra nézve nem túl humánus(társasház), de ez legalább reggel 8-kor van már, nem mint régen 4-kor, mióta melót váltott.
2010. nov. 22. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Álllíts be egy másik, roppant idegesítő hangot/számot, és tedd a szoba másik felébe. Ha megoldható, ébresszen fel másik valami is. Ha folyton ugyanarra ébredek, nem nagyon hat. Ja teló rezgön valami fa vagy fém felületen... borzalmas! :D
2010. nov. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!