Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Aki vasat szed a vérszegénység...

Aki vasat szed a vérszegénységére az mikortól lett jobban?

Figyelt kérdés
Vérszegény vagyok!Tegnap kezdtem a vaskészitményt szedni.Folyamatos fáradtságot érzek pedig eleget alszom.Mikortól lesz jobb?
2010. nov. 9. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy vérszegény? lehet, nekem is kéne szednem..
2010. nov. 9. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vastartalékok elég nehezen töltődnek, én is vérszegény vagyok. Amikor elkezdem szedni kb. 2-3 hét amikor már egy kicsit jobban vagyok. 3 hónapig érdemes tartani a kúrát.
2010. nov. 9. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is vérszegény vagyok, én már 2-3 szem után "javulást" érzek.

Valóban szervezettől függ. Én azt se veszem észre ha a kritikus alá esik a vasszintem, nincs fáradékonyság, levertség. Egyszerűen elájulok és kész.

2010. nov. 9. 12:53
 4/6 anonim válasza:
jesszusom elottem valaszolo.akkor en meg jobb helyzetben vagyok,mert en legalabb szedulok es nagyon rosszul vagyok amikor a kritikushoz kozeledik.en mindenkeppen ajanlom az olyan eteleket amelyek sok vasat tartalmaznak.a vastabletta nagyon komoly szorulast is okozhat!
2010. nov. 9. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:

a referenciaértékek a vashiányos vérszegénységnél 10 és 30. nekem 4, szóval baromira vérszegény vagyok, de nekem nincsenek tüneteim, így javulást sem érzek, csak elkezdtem 18éves létemre pattanásosodni (bár b1 vitamint is szedek, ki tudja h mitől van)

lány vagyok

2010. nov. 9. 19:09
 6/6 anonim válasza:
a csajoknal nem ritka sot mar mar megszokott dolog a verszegenyseg,mvel a menstruacioval sok elveszik a szervezetbol.
2010. nov. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!