Beteg lehetek, vagy mentálisan készülhettem ki?
Kedden és szerdán átmentem karácsonyozni a családhoz. Brutál nehéz volt lelkileg, mert anyukám tüdőrákos, inkább ilyen gyásznak hatott, mint családi ünnepnek. :(
Már akkor, amikor ott ettem, elkezdett fájni a gyomrom, illetve egész nap csak aludtam volna.
Viszont csütörtök óta, amióta eljöttem, egész nap fekszem. Nem tudok kikelni az ágyból. Nem fáj a torkom, nem folyik az orrom, semmi. Voltam sétálni egy órát, nem esett jól. Gyengének érzem magamat, és érzem, hogy a gyomrommal valami nem stimmel. Nem hányinger, de hasonló, folyton hangokat ad ki, érzem, hogy nem oké.
Az a baj, hogy nem tudom mit csináljak. Mert ha betegség, akkor ki kell pihenni.
Viszont ha a mentális megterhelés miatt van, akkor meg szerintem erőltetnem kellene, hogy kimenjek.
Nem tudom mi ez, de nagyon rossz, enni is rohadt nehezen megyek ki a konyhába, az ágyban fekszem reggeltől estig.
Rajtam valami hasonló vírus fogott ki hónap elején.
Szerintem ha egy 2-3 napot pihensz az semmiképp nem rossz, esetleg olvass könyvet, sorozatozz, hogy ne depizz be. Ha nem javul akkor megpróbálhatod erőltetni a kis sétát stb. De első körben csak pihenj, azt csináld ami jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!