Lábújjam 2 hete bevan dagadva. Zuzodás kaptam mert bele rúgtam foci meccsen valakibe a iskolába. Április 14.én megyek komoly szintű csapathoz focizni. Csak az a baj nem edzhetek készülhetek addig amíg a lábam fáj.mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2 hete bevan dagadva. Már nem annyira fáj csak egy picit. Mit tegyek mikor focizhatok? Picit van bedagadva és ha megnyomom fáj. Muszály edzenem. De így nem tudok mit tegyünk?2022. ápr. 3. 23:12
2/5 anonim válasza:
Jobbat nem tehetsz.
Nem szabad mozgatni, mert ha nem akkor nem fog gyorsabban gyógyulni
4/5 anonim válasza:
meg kell várnod míg meggyógyul teljesen, az április 14-i meccset ki kell hagynod
most kb 6-8 hétre nem sportolhastz ilyen lábujjal
viszont ha mégis srotolsz, nagyobb bjat csinálsz és akár 3 hónap vagy fél év is lehet amíg nem gyógyul meg és nem sportolhatsz
szóval most kell kibírni, hogy pihenteted, gyógyítod
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2022. ápr. 4. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!