Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Le akar fagyni mindkét oldalt...

Le akar fagyni mindkét oldalt a vesetájékom. Hiába melegítem át hajszárítóval,vagy épp meleg vízzel nem ér neki semmit sem. Itthoni gyógymód van-e rá?

Figyelt kérdés
tegnap 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszichológus
tegnap 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Van ún.vesemelegítő, ruha alatt lehet viselni. De az is jó lehet, ha odakötsz egy meleg sálat, ilyesmit. Az alsónadrágba/bugyiba mindig tűrd bele a pólót, atlétát, valami alsó ruházatot, hogy ne menjen be oda a hideg.
tegnap 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:

2-s.

5 évvel ezelőtt egy ismerősömnek hála úgy át fáztam egy éjszakai gyalogolós hazajövetel miatt vidékről januárban,mert nem akart taxizni ( nála volt csak pénz csak épp sóher) hogy elfagytak a kis erek a bőröm alatt.

Orvosom mondta hogy így még embert nem látott átfázva az 50 éves pályafutása alatt.

És így napról napra romlik az állapotom.

Nyáron még csak-csak el vagyok bár akkor is szoktam fázni,főleg a talpam akar lefagyni de ahogy bejönnek a hidegek 25 fok alatt már feszegeti a tűrés határomat a levegő hőmérséklet és most meg már csak 0-5 fokok vannak.

És ilyenkor minden jön csőstül.

És a veséim aggasztanak a legjobban,mert míg a többit ímmel-ámmal tudom orvosolni külsőleg vérkeringés javító kenőcsökkel de a belső szerveimre sajnos ez nem hat.

Duplán öltözöm csak épp nem megyek vele semmire sem,mert belső fázásom van.

De köszönöm a tanácsot.

tegnap 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó.

Azért próbáld meg, ártani nem fog. Ha beírod a keresőbe kidob egy csomót. Olyan is van, amiben elektromos fűtés is van.

A talpadon meleg talpbetét lehet, hogy segít.

tegnap 22:42
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát nekem is van vesemelegítőm, nem használ, nekem kb. ugyanez a bajom, bár nekem nem átfázástól jött ki, csak úgy valahogy lett és szenvedek tőle állandóan hidegben. A vesemelegítő ezen nem javít semmit, fázik ugyanúgy. Nem tudom én sem mi a megoldás, de általában az szokott segíteni, ha melegítő géllel bekenem, csak erre nincs sokszor lehetőség.
tegnap 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!