Le akar fagyni mindkét oldalt a vesetájékom. Hiába melegítem át hajszárítóval,vagy épp meleg vízzel nem ér neki semmit sem. Itthoni gyógymód van-e rá?
2-s.
5 évvel ezelőtt egy ismerősömnek hála úgy át fáztam egy éjszakai gyalogolós hazajövetel miatt vidékről januárban,mert nem akart taxizni ( nála volt csak pénz csak épp sóher) hogy elfagytak a kis erek a bőröm alatt.
Orvosom mondta hogy így még embert nem látott átfázva az 50 éves pályafutása alatt.
És így napról napra romlik az állapotom.
Nyáron még csak-csak el vagyok bár akkor is szoktam fázni,főleg a talpam akar lefagyni de ahogy bejönnek a hidegek 25 fok alatt már feszegeti a tűrés határomat a levegő hőmérséklet és most meg már csak 0-5 fokok vannak.
És ilyenkor minden jön csőstül.
És a veséim aggasztanak a legjobban,mert míg a többit ímmel-ámmal tudom orvosolni külsőleg vérkeringés javító kenőcsökkel de a belső szerveimre sajnos ez nem hat.
Duplán öltözöm csak épp nem megyek vele semmire sem,mert belső fázásom van.
De köszönöm a tanácsot.
Ez borzasztó.
Azért próbáld meg, ártani nem fog. Ha beírod a keresőbe kidob egy csomót. Olyan is van, amiben elektromos fűtés is van.
A talpadon meleg talpbetét lehet, hogy segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!