Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gerinc eredetű fejfájásra...

Gerinc eredetű fejfájásra kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék már állandóan fájdalom csillapítót szedni.

Ami ideig-óráig használ:

- gerinc- és nyaktorna

- gyógyfürdő

- speciális nyaktámaszos párna

- hátmasszázs

Reggelre sajnos rendszeresen recseg-ropog a hátam, lapockám, aztán jön a kínzó fejfájás.

Szeretném ha helyre jönne teljesen, nem csak átmenetileg néhány napra vagy pár hétre.

Egyáltalán gyógyítható ez? Vagy már így marad és ezzel kell együtt élnem?

2024. máj. 19. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát itt az a baj, hogy "gerinc eredetű" az eléggé tág fogalom. Mi a bajod pontosad, sikerült már kideríteni? Sérv? Ideg csípődés? Izomi alapú?
2024. máj. 19. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szorongásoldó. Gondolom felnőtt vagy már. Akkor a gerinced helyreállni nem nagyon fog. Gyógytorna, helyesen kivitelezett úszás, ami hosszabb távon segíthet.
2024. máj. 19. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Sérv nincs, meszesedés nincs. Annyit mondtak, hogy kiegyenesedett a nyaki görbület. Jártam gyógytornára, gyógyfürdőbe, masszázsra, de ezek csak átmenetileg segítenek.

A hátfájást már megszoktam egyébként, azzal tudnék együtt élni hosszabb távon is, de amikor rámegy a fejemre, és nem múlik el magától (gyógyszer is csak 1-1,5 óra múlva hát), és borzasztóan szenvedek, hányinger-hányás is kapcsolódik hozzá....na az borzasztó. Főleg hogy régen nem is voltam egyáltalán fejfájós, se frontérzékeny.

Talán valami ideg becsípődés lehet, de nem mondták.

2024. máj. 26. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress más alvási pózt. Nekem az segített, hogy egy nagyobb párnát tettem a fejem alá. Változtass kicsit mindig valamin, amíg jobb nem lesz.
2024. máj. 31. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

A rendszeres tornát se felejtsd el, rengeteget számít.

2024. máj. 31. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!