Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gerinc eredetű fejfájásra...

Gerinc eredetű fejfájásra kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék már állandóan fájdalom csillapítót szedni.

Ami ideig-óráig használ:

- gerinc- és nyaktorna

- gyógyfürdő

- speciális nyaktámaszos párna

- hátmasszázs

Reggelre sajnos rendszeresen recseg-ropog a hátam, lapockám, aztán jön a kínzó fejfájás.

Szeretném ha helyre jönne teljesen, nem csak átmenetileg néhány napra vagy pár hétre.

Egyáltalán gyógyítható ez? Vagy már így marad és ezzel kell együtt élnem?

máj. 19. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát itt az a baj, hogy "gerinc eredetű" az eléggé tág fogalom. Mi a bajod pontosad, sikerült már kideríteni? Sérv? Ideg csípődés? Izomi alapú?
máj. 19. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szorongásoldó. Gondolom felnőtt vagy már. Akkor a gerinced helyreállni nem nagyon fog. Gyógytorna, helyesen kivitelezett úszás, ami hosszabb távon segíthet.
máj. 19. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Sérv nincs, meszesedés nincs. Annyit mondtak, hogy kiegyenesedett a nyaki görbület. Jártam gyógytornára, gyógyfürdőbe, masszázsra, de ezek csak átmenetileg segítenek.

A hátfájást már megszoktam egyébként, azzal tudnék együtt élni hosszabb távon is, de amikor rámegy a fejemre, és nem múlik el magától (gyógyszer is csak 1-1,5 óra múlva hát), és borzasztóan szenvedek, hányinger-hányás is kapcsolódik hozzá....na az borzasztó. Főleg hogy régen nem is voltam egyáltalán fejfájós, se frontérzékeny.

Talán valami ideg becsípődés lehet, de nem mondták.

máj. 26. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress más alvási pózt. Nekem az segített, hogy egy nagyobb párnát tettem a fejem alá. Változtass kicsit mindig valamin, amíg jobb nem lesz.
máj. 31. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

A rendszeres tornát se felejtsd el, rengeteget számít.

máj. 31. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!