Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért kelek fel mostanában...

Miért kelek fel mostanában korábban a várhatónál?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy kb az elmúlt két, három hétben (szóval még nem valami rég óta, de nem úgy néz ki mintha elmúlna) Majdnem minden nap felkelek kb 5-6 óra alvás után még kialvatlanul, és utána próbálok visszaaludni de az már nem megy sose. Heti 1,2szer sikerül rendesen 8 órát aludnom, de valamiért többször nem szokott. Biztos hogy nem az az oka, hogy ennyitől már kialszom magam, mivel amikor felkelek még érzem hogy fáradt vagyok, illetve abban a korban is vagyok amikor még inkább többet is lehetne aludni 8 óránál. Biztos hogy nem is azért van, mert hogy nem vagyok eléggé lefáradva mivel nem vagyok kevésbé aktív mint ezelőtt, és éjszaka azért érzem h elálmosodok szóval nem igazán értem mi lehet az oka. Egyébként ez előtt rendszeresen az volt a baj hogy bár tudtam normálisan aludni, de nagyon sok időbe akár több órába telt az elalvás, de annak inkább lelki okai voltak, illetve sok mindenen gondolkoztam elalvás előtt úgyhogy az érthetőbb volt.

16/F

ma 08:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!