Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ilyen rossz a...

Mitől lehet ilyen rossz a gyomrom mostanában?

Figyelt kérdés

Vasárnap óta egyezerűen nem tudom mi van velem. Nem szokott szinte sosem problémám lenni a gyomrommal sem az emésztésemmel de valahogy vasárnap reggel felkeltem, hányingerem volt meg aztán egész nap elég rosszul voltam. Hétfőn nem volt úgy bajom, kedden sem, szerdán megint nem voltam olyan jól, tegnap mondhatni tökéletesen voltam, ma meg halványan megint érzem ezt a gyomor gyengeséget. Azon kívül amúgy semmi bajom nincs tehát nem érzem magam betegnek vagy ilyesmi.

Nincs semmi betegségem, a menstruációm 1 hete múlt el és minden rendben volt vele tehát nem is a hormonok.

Előfordulhat, hogy ezt a nagy meleget meg izzadást nem bírja már a szervezetem?

Sajnos az utóbbi 1.5 hétben sokat kellett utazzak reggel, este továbbképzések miatt és rohanás is volt végig, a folyadékbevitelem meg sajnos elég gyatra, tudom, hogy ezen például változtatnom kell. Esetleg közrejátszhat a folyadékbevitel is ebben?

aug. 30. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet vírus is de kb bármi. Menj el a házi orvoshoz.
aug. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!