Mostanában 160/100 körül van a vérnyomásom pedig szedem a coverexet. Mitől ?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy túlsúlyos vagyok és minden nap fogyasztok alkoholt. 5mgot szedek a coverexből.szept. 19. 16:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem meg is válaszoltad.
A kezelőorvossal kellene egyeztetni, a túlsúly, alkohol ellen meg tenni. (Tudom, mondani könnyű.)
2/10 anonim válasza:
Lehet 5 mg nem elég, hanem kell 1 este és 1 reggel
3/10 anonim válasza:
Vagy kiegészíteni valamivel (fix kombinációban egyetlen tabletta)
4/10 anonim válasza:
Megválaszoltad. Es h tulsuly akkor gondolom az egeszseges valtozatos omega3ban es rostokban gazdag etrend sincs meg
5/10 anonim válasza:
Mióta szeded? Amikor elkezdted szedni még jó volt? Túlsúlyod van, öregszel. "Öregszik" a szíved, "öregednek", meszesednek az ereid. Vissza kell menni az orvoshoz és vagy másik gyógyszert beállítani, vagy kombinációban szedni.
6/10 A kérdező kommentje:
2 hónapja szedem.
szept. 19. 22:24
7/10 anonim válasza:
A Coverex nekem sem volt jó (nem vagyok elhízva), áttértünk a Covercardra, ez fixen 120/80 körül tartja a vérnyomásomat.
8/10 anonim válasza:
2 hónap után már le kellett volna vinnie a vérnyomásodat (kb. 1-2 hét mire beáll). Mielőbb menj vissza és írjanak másik gyógyszert, mert a perindopril neked önmagában nem elég!
9/10 anonim válasza:
7-es, mekkora dózist szedsz a Covercardból és hány éves vagy?
10/10 anonim válasza:
5mg/5mg-osból 1 szem reggel. 45 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!