174/104-es a vérnyomásom, Norvasc 5 mg jó rá? Ez volt 2-3 éve felírva, mostanában nem kellett, de találtam régről, tapasztalatok?
Sajna, én is megnyertem a fiatalkori magas vérnyomást, ez genetika. NEM SZABAD ABBAHAGYNI A GYÓGYSZERSZEDÉST. Sajnos a legrosszabb az, amikor időnként ennyire megszalad, a szívnek iszonyú megterhelő, a jól beállított gyógyszer ezeket a kilengéseket visszafogja. Ha az orvosod nem fogott ÁLLANDÓ gyógyszerszedésre az eddigi hasonló tüneteiddel, akkor rohadtul felelőtlen, válts, ne játssz az egészségeddel! Főleg ha a szív izomzatán már látszik a folyamatos súlyos megterhelés.
(Azt nem tudom, hogy ez a Norvasc alkalmas-e folyamatos szedésre vagy csak tűzoltásra van, tehát nem feltétlenül EZT kell majd szedned folyamatosan.)
Én az ebben a pillanatban rendelő orvoshoz vagy ügyeleteshez mennék, ez már bőven ügyeletre való kategória. Ott le is tudják nyomni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!