15/F vagyok a vernyomasom mindig rendbe de mitol van az, hogy mostanaba 50-60 a pulzusom eddig 70-80 kozott volt, ez baj?
Nem baj :) enyém is ilyen lassú! Edzett a szíved! :)
Amíg nincsenek tüneteid (szédülés stb) valószínűleg vagy genetika vagy edzettség. Vagy nyugodt termeszet vagy :D
Ha 60 alatt van 1-2-vel a pulzusod, az még nem probléma, nyugalmi helyzetben. De ha 50 közeli, az már nem normális. A normális pulzus 60-90 között van.
Mit sportolsz? Azt írtad, nem sportolsz rendszeresen. Nem vagyokbenne biztos, hogy ettől ennyire edzett lenne a szíved. Mert tény, az edzett szív pulzusa alacsonyabb. Ha továbbra is fennállna ez az alacsony pulzus, akkor én a helyedben elmennék háziorvoshoz. Semmit nem veszítesz vele, ha kivizsgálnak.
Ne aggódj mar ! :)
Ha nem megy rendszeresen 50 alá, semmi bajod sincs!!!
Plane, ha tobbszor ki is vizsgáltak!
Ilyet találtam a neten:
"A napi gyakorlatban 50-60/perc és 120/perc közötti értéket tekintünk normálisnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!