Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ennyi alvászavar...

Miért van ennyi alvászavar mostanában?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem. Kutatók sem úgy látszik, nincs egységes vélemény arrol miért növekedik folyamatosan az arany. Csak egy példa: Amerikában 330 millió ember él, melyből bizonyítottan 50 millió szenved az alvászavar valamelyik formájától... És az az arany csak a bizonyitott, kitudja mennyi a valos. Egyre több ember szenved valamilyen alvászavarban Európában is. Ismerőseim közt is tapasztalom, némelyik úgy néz ki munkahelyen, mint akin átment egy úthenger. Alig alszanak pár órát. Ennyire stresszes lett az élet, hogy egyre több embernek megviseli az alvást? Vagy valami más lehet a háttérben? Mobiltelefon használat?
aug. 14. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Telefont nyomkodják esténként.
aug. 14. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Arany helyett ugye alanyt, akartál írni?

De jól látod, az emberiség emiatt is a pusztulás szélén van.

El tudsz képzelni egy mókuskereket, ami egyre jobban gyorsul?

Mi tapossuk ezt a mókuskereket, mi vagyunk a mókusok!

De itt a vége!

Nrm vagyunk képesek megoldani a problémákat, és lassítani sem!

A Biblia feltárja, a megoldás nem a mi kezünkben van.

Máté evangélium 24:14."És a Királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön, tanúságul minden nemzetnek és akkor jön el a vég."

Aki szeretné, megtudhatja kié ez a Királyság, és mit valósít meg?

aug. 14. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos, de amúgy én is ezt érzem már egy ideje... Egyre rosszabb a helyzet, 24 évesen ki vagyok égve teljesen. El sem tudom képzelni mi lesz, ha 50 éves leszek. Így is annyi problemaval küzdünk, addigra pedig még több lesz...

Igaz, nekem nincs alvászavarom, de nem csodálkoznék rajta, ha kialakulna a későbbiekben. Telefon amúgy tényleg nagyban hozzájárul szerintem.

aug. 14. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyobb stressz, nagyobb meleg, még mindig órára a tyúkokkal kelés stb
aug. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!