Mostanában nagyon sokat tudok aludni. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Alapból is jó alvó vagyok ami azt illeti de kb 2hete Úgy érzem korlátlan időt képes volnék aludni. Este le teszem a fejem és már szinte alszom. Ha szabadnapos vagyok mint pl ma is akkor délután tèpem ki magam az ágyból. De még birnèk aludni úgy érzem legalább 4-5 órát. Ez már szerintem túl sok. Amúgy nem végzek erősebb vagy több munkát mint amúgy szoktam sőt több szabad napom van mostanában. Terhes sem vagyok szoval ötletem sincs miért van ez a nagy aluszèkonysàg. Ötlet mitől lehet?2016. márc. 22. 16:56
1/4 anonim válasza:
És minden nap alszol is 12+ órákat?
2/4 A kérdező kommentje:
Ha módom van rá akkor igen :(
2016. márc. 22. 17:05
3/4 anonim válasza:
De ténylegesen hányszor történt meg 14 alatt?
Mert ha 14-ből 10-szer csak 5-6 órákat tudtál aludni, akkor a maradék 4 nap nem is elég ahhoz, hogy a felhalmozódott hiányt bepótolja a szervezeted.
4/4 A kérdező kommentje:
A két hét alatt volt kb 7szabad napom és mindig sokáig aludtam ce amikor mennem kellett dolgozni az valami rémes volt hogy korán keltem és a munkában is nagyon álmos voltam.
Valószínűleg hozzá járulhat a dologhoz hogy a párom pont ellentétesen dolgozik velem . Ő du. 4_5től hajnali fel 1ig dolgozik és van hogy fentmaradok hogy megvarjam. Én meg kelek 7:30kor. Persze nem mindig várom meg mert elalszom addig.
2016. márc. 22. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!