Miért fáj a mellkasom?
Figyelt kérdés
Kb 2 napja fáj a mellkasom naponta többször is. Úgy kezdődött, hogy egyik nap elkezdett fájni, de annyira, hogy alig tudtam levegőt venni. Pár másodperc után elmúlt, de azóta is érzem néha, hogy belenyilal a fájdalom a mellkasomba kb középtájon, picit talán közelebb a bal oldalhoz. Általában akkor érzem, ha kifujom a levegőt, de nem mindig. Félek, hogy a szívemmel van valami gond, de sosem volt szívproblémám sem nekem sem senkinek a közvetlen családban. Lehet csak beszorul a levegő néha, vagy esetleg a bordaközi izommal van valami?nov. 14. 17:46
1/5 anonim válasza:
Először refluxra gondoltam volna. Az is lehet, hogy hirtelen mozdulsz és beszorul a levegő. Mozgásra nem fokozódik a fájdalom? Nyugalmi állapotban is fáj? Nem hiszem, hogy a szíveddel lenne baj azt inkább szorító, nyomó fájdalomként szokták leirni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, mozgáskor nem igazán fáj, inkább akkor érzem, mikor ülök, de ha veszek egy pár nagy levegőt, kifújom az összeset, utána általában elmúlik. De minden előzmény nélkül kezd el fájni
nov. 14. 19:44
3/5 anonim válasza:
Gyomrod nem szokott égni? Ahogy írtam, lehet reflux is. Nekem is általában minden előzmény nélkül, üléskor de legfőképp fekvéskor hirtelen beszúr a szegycsontom mögött és nekem refluxom van. Ha úgy gondolod, menj el háziorvoshoz ő biztos tudna valamit mondani rá. De nyugi, biztos nem a szíveddel van baj🙂
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs refluxom, jelenleg kivizsgalas alatt vagyok ugymond, emesztorendszeri problemakkal, ami valoszinuleg IBS, reflux eddig nem merult fel. Koszonom a valaszt, megnyugtatott nagyjabol!
nov. 14. 22:31
5/5 anonim válasza:
Hasnál rengeteg ideg van, de a gerincnél is, ezeknél a lappangó problémáknál a mellkasba is élesen kisugározhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!