Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Migrén utáni rossz közérzettel...

Gabesz kérdése:

Migrén utáni rossz közérzettel mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leírom röviden miről is van szó és akinek van ötlete, vagy hasonló cipőben jár mint én, annak a véleménye sokat segítene.

Nagyjából egy hete, hogy nem tudok rendesen elaludni. Pánik szerűen riadok fel és ez így megy órákon keresztül. Tegnap melóban egy nagyon erős fejfájás tört rám, gondolom mivel nehezen alszom ki magam. Haza jöttem és akkor már nagyon erős volt a migrén, az egész fejem lüktetett és nyomott. Vettem be Advil-t és lefeküdtem aludni. Estére jobb lett, majd éjjel is aludtam. Úgy éreztem, hogy most sikerült rendesen aludnom. Reggelre már csak kicsit nyomott a fejem, de egész nap rossz a közérzetem, semmihez nincs kedvem. Levert vagyok és nagyon ingerlékeny. Bármin felhúzom magam, a legkisebb dolgokon is.

Mit gondoltok?

26/F

ma 19:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!