Örültök annak, hogy az időjárás végre az évszaknak megfelelő?
Nem rossz ez a ködös idő.
A megunni rövid u.
Nagynon szeretem - nálunk már október vége óta ilyen az idő, és egyre hidegebb :)
Imádom a napsütést, de ennek is van egy, telet idéző varázsa.
Nekem az a meglátásom, hogy ez valami problémára utal. Pozitív szemléletű embert nem idegesíthet Napsütés.
Engem azért idegesít, mert megint szinte egyik napról a másikra változott az időjárás és eláztatta a tervemet.
8.
Dehogynem. Elsősorban akkor és azért idegesít - nyáron is - amikor ezt bentről a négy fal között kell elviselnem és tudom, hogy nem mehetek ki jó sokáig. És ettől függetlenül is nagyon lelombozó, amikor pl karácsony táján 14 fok van napsütéssel.
Látom, nem vagyok egyedül, ha nem is mindenki, de mások is szeretik a ködös őszt.
6# Sajnálom, hogy fáztál! Hirtelen jött ez a hűvös, még elő sem vettük a melegebb holmikat:)
Mindig is az ősz volt a kedvencem. A napsütést nyáron szeretem, de máskor huzamosabb ideig már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!