Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Örültök annak, hogy az időjárá...

Örültök annak, hogy az időjárás végre az évszaknak megfelelő?

Figyelt kérdés
Nem szerettem már a novemberi szikrázó napsütést, kifejezetten idegesített. Ma reggel örömmel láttam, hogy ködös-párás, nyirkos, hűvös az idő. Nagyon megnyugtató számomra, a hetek óta tartó feszültségnek nyoma sincs. Amúgy is ezt az időt szeretem legjobban. És ti, hogy érzitek: jobb így, vagy maradhatott volna a novemberi nyár?

nov. 11. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Jó, hogy végre ősziesre fordult az idő, már úntam a jó időt
Maradhatott volna a napsütés, azt nem lehet megúnni
18 szavazat
1 2
 1/12 Metionin ***** válasza:
83%
A ködöt szeretem de a kedvencem az igazi vénasszonyok nyara. Amikor reggel-este már hideg van és köd de napközben még süt a nap. Bár a mostani is okés, a hideggel nincs bajom, csak az esőért nem rajongok, mert biciklivel járok.
nov. 11. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem
nov. 11. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz ez a ködös idő.

A megunni rövid u.

nov. 11. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Tőlem lehet a napsütés, ha fehér karácsonyunk lenne, na akkor örülnék az évszaknak megfelelő időjárásnak.
nov. 11. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Igen, ki nem állhatom, mikor november-december hétágra süt a nap.
nov. 11. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ma szinte egész nap kint voltam. Majd' megfagytam.
nov. 11. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Nagynon szeretem - nálunk már október vége óta ilyen az idő, és egyre hidegebb :)

Imádom a napsütést, de ennek is van egy, telet idéző varázsa.

tegnapelőtt 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem az a meglátásom, hogy ez valami problémára utal. Pozitív szemléletű embert nem idegesíthet Napsütés.

Engem azért idegesít, mert megint szinte egyik napról a másikra változott az időjárás és eláztatta a tervemet.

tegnapelőtt 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:

8.

Dehogynem. Elsősorban akkor és azért idegesít - nyáron is - amikor ezt bentről a négy fal között kell elviselnem és tudom, hogy nem mehetek ki jó sokáig. És ettől függetlenül is nagyon lelombozó, amikor pl karácsony táján 14 fok van napsütéssel.

tegnapelőtt 13:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Látom, nem vagyok egyedül, ha nem is mindenki, de mások is szeretik a ködös őszt.

6# Sajnálom, hogy fáztál! Hirtelen jött ez a hűvös, még elő sem vettük a melegebb holmikat:)

Mindig is az ősz volt a kedvencem. A napsütést nyáron szeretem, de máskor huzamosabb ideig már nem.

tegnapelőtt 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!