Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bírjátok ezt a mostani gyakori...

Bírjátok ezt a mostani gyakori időjárásváltozást? 2024.06.06.

Figyelt kérdés
egyik nap meleg van , másnap lehűl 10°C-t. Csak erre gondolok. Semmi plusz, semmi szakmai kitétel, oksi?

jún. 6. 09:35
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
változó
14 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tőle semmi bajom, ha erre vagy kíváncsi.
jún. 6. 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem gyakrabban fáj a fejem.
jún. 6. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele bajom. Csak bújok a nap elől.
jún. 6. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Én jól el vagyok csak a nagyon durva hideg frontok viselnek meg egy kicsit.
jún. 6. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát azért 10 fokos ingadozás itt nem volt ahol én lakom, mert hiába írt pl keddre hidegfrontot. El volt borulva de a levegő párás meleg volt és ha kisütött a nap meg lehetett fulladni.

Most meg már kánikula van. Árnyékban 28 fokot mutat a kinti hőmérő. Napon van vagy 38 tuti. Ezt már nehezebben bírom, de bent a házban még elviselhető. A gond akkor lesz amikor beáll majd az árnyékban is 35 fok. Akkor már a lakás is felmelegszik, na az már halál számomra. Mondjuk van medence, dehát gondolhatod, hogy az is felmelegszik 30 fokra, onnantól nem sokat hűt.

jún. 6. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

5.

Elborulni a fikusz szokott a lakótelepi nappaliban.

jún. 6. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Sokszor fáj a fejem.

Pl.. Hétfőn van plusz 29 fok, utána 3 nappal később meg 15 fokot csökken.

Utána meg minden folytatódik előröl.

Ha valaki ezeket nem érzi meg, akkor csak irigyelni tudom.

Örülnék ha beállna az időjárás egy normális elviselhető pontra, ahol nincsenek ilyen gyakori hőmérséklet ingadozások.

jún. 7. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

#7 Milyen 15 fokot?

Hol van nappal 14 fok maximumba? Kékesen laksz? Akkor elhiszem, egyébként meg hajnalban van a leghidegebb helyen 14 fok.

jún. 7. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Milyen ingadozás ? Napok óta Alföldön 30-33 fok alig esik , mashol szakad napi 2szer eláll de fúj a meleg szél tűz a nap 26-28 fok. Éjjel még 21 cfok, hetek óta nincs reggelre 15 nemhogy nappal. Be ne fűts banyek, mert olvasok ilyen kommenteket hogy fáznak 30 cfok alatt .
jún. 10. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Itt nálunk az Észak Alföldön esik rendesen de itt sincs hajnalban hidegebb 17 foknál, nappal ha nem süt a nap 23-24 fok, ha süt a nap 28-30 fok minimum.
jún. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!