Tényleg az is lehet, hogy akár egesz nyáron kivétel nélkül 42 fok lesz augusztus 31ig?? Régen a hőhullámot lezárta egy vigar. Most miért nincs egy nap se hűvösebb??
Figyelt kérdés
júl. 15. 22:23
1/20 anonim válasza:
Baromság. Már jövő héten is picivel kevésbé lesz meleg (32-34 körül)
2/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem az nem lehűlés... Minfen hőhullám után szokott pár napig 23-25 fok lenni. Most ilyenre esély sincs. Állandósulni fognak a 45 fokos nyári maximumok, de megkockáztatom, pár év és lesz nap, amikor 52-53 fok ledz... Árnyékban!
júl. 15. 23:15
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Nagyapám mesélte, hogy volt egyszer egy olyan nyár, hogy júniustól augusztusig megállás nélkül 30 fok felett volt a napi maximum hőmérséklet. Elvétve voltak esők de felfrissülést nem hozott.
5/20 anonim válasza:
Ezen most mit csodálkozunk?
10 éve mondják, tíz éve mondja rá mindenki azt, hogy "kamu" most hogy meg már beütött a szr itt tátog mindenki, hogy nahát, tényleg van ilyen??
Elmondom neked most, hogy még 10 év és még rosszabb lesz.
6/20 A kérdező kommentje:
Ezt irtam én is. Meglehet köszönni a sok r. hadek felelőtlen embernek... Nem kellett volna Sok millió fát kivágni, minden négyzetcentiméteren új építésű lakásokat építeni. Nem kellene mindenkinek a szomszéd utcába is a kényelmes pitsájával autóval járnia stb stb... Az ugye megvan, hogy kb 10 év és csak egy sivatag lesz Magyarországon, lakatlanul?
júl. 16. 10:38
7/20 anonim válasza:
Kérdező, kifelejtetted, hogy mindenki mindent kiírt, és térkövezik az udvart, köztereket is. Nálunk pl a Főt tér régen forgalmas volt, volt autós forgalom, fák, bokrok, virágok stb. Jó 10 éve megszüntették a forgalmat, kivágtak mindent és térkövezték az egészet. Mi lett az eredmény? Rohadt meleg, és alig van mozgás. Nem is szép, mindenki visszasírja a régit. A Bakonyban élek, látom, évről évre egyre ritkul az erdő. Egyre több fát vágnak ki, szántanak be mindent az utolsó centiig.
8/20 anonim válasza:
Nézd meg az ország tavait, a Balaton is egyre jobban beépül. Régen sok zöld volt, most egyre nagyobb területen van minden beépítve, hatalmas szállodák, lakóparkok épülnek. Nemrég egy kedvenc parti településemen is elkezdtek komplett lakóparkot, saját tavat!!! felhúzni ( csak nem tudom, a Balatontól párszáz méterre minek kell másik, mesterséges tavat létrehozni). Szintén itt a barátságos kikötőz felújították, jó részt lekerítettek, a móló környéke megújult, megcsúnyult.
9/20 anonim válasza:
Tudják irányítani az időjárást már kb. 18 éve, aktív katonai haarp egységekkel, ami jelenleg afrikában és az antarktiszon van, olyan időjárás van, amilyet akarnak generálni. Spektrum is csinált róla több dokumentumfilmet, nem új dolog, csak az agymosottaknak nyomatják a muanyagot meg globális felmelegedést, hogy pénzt tudjanak csinálni ezekből.
10/20 anonim válasza:
Kérdező!
Ha belinkeled, hogy hol van Magyarországon kivétel nélkül 42 fok meghívlak egy sörre!
Szerintem hazudozol mint a vízfolyás!
Nálam max 37 volt de átlagában csak 35!
Miért kell hazudni?
Amúgy nincs globális felmelegedés mert amíg nálunk 36 fok van addig tőlünk nyugatra kb 18-25 max szóval kiegyenlítődött! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!