Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egész augusztusban ilyen őszi...

Egész augusztusban ilyen őszi idő lesz már? Vége a nyárnak?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, mintha szeptember lenne. Egy hete 20 fok az átlaghőmérséklet. Mivel már nyolcadika van, így maradt még durván 3 hét a nyárból. Lesznek még 30 fokok vagy már nem?
2023. aug. 9. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Lesz meg 30 fok is, csak szeptemberben, igy szokott ez lenni :D
2023. aug. 9. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Remélem nem lesz már 30+. Semmi szükség rá.
2023. aug. 9. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Milyen ősz?

Amikor én voltam kisgyerek (25 éve) a 20, max 22-23 fok volt a NYÁR. Az elfogadott, normális hőmérséklet, nem ez a döglesztő mocsok, ami azóta lett.

Elég szomorú, hogy egyesek szerint a 20 fok az "ősz". Nem, kérlek, ez lenne a természetes, nem az hogy 38-40 fokban haldokolsz a forróságtól.

2023. aug. 10. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as, hol voltal gyerek, melyik orszagban? Azert azt se artana megenliteni, igy felrevezeto a valaszod.

Gondolom nem Magyarorszagon, mert mar 25 eve is boven voltak melegek.

Nyilvan a helyzet egyre rosszabb, globalis felmelegedes es stb, de nem voltak 25 eve a nyarak 20-23 fokosak.

Tudom, mert en itt voltam gyerek…:)

2023. aug. 10. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
2021-ben augusztus végén volt őszies az idő, a tavalyi évben, akkor volt a nyár legdurvább hőhulláma!
2024. jan. 12. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem nagyon a meleget, de ha nyár van, azt mondom inkább legyen hőség mint állandóan hűvös idő! A 2022-es nyarat sokkal jobbnak éltem meg hangulatilag a forróság ellenére, mint a 2014-16-os nyarakat, persze örökké forró száraz nyár szerintem sem lehet!
2024. jan. 12. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A 2022-es nyár volt a legbrutálisabb ha a meleget nézzük, de mégis arra a nyárra emlékezek vissza a legszívesebben, az elmúlt 10 év alatt! 😀😀
2024. jan. 12. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!