Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A túlzott éjszakai izzadásnak...

Leander0101 kérdése:

A túlzott éjszakai izzadásnak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
nov. 6. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem
dec. 18. 07:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Hopp ez véletlen volt. :D

Szóval nekem ez az éjszakai izzadás megint előjött, már év elején is volt hasonlóban részem. Utána abba maradt. A szemem nekem is reggelente duzzadtabb, én inkább hízok, fogyás abszolút nincs. Fáradtság, éhség utáni szédülés, álmosság. Éhségrohamok. Egész napos szédelgés, duzzadt nyaki nyirokcsomó, bár volt a fülemmel is probléma. Én csak

háziorvosnál voltam, illetve normál laboron. Magas koleszterinen kívül más nem volt. Viszont a tüneteim pajzsmirigy alulműködésre és inzulinrezisztenciára is hajaznak nagyon. Viszont a laborban a tsh és a cukorszint is rendben volt. Ugye sima laborban csak ezeket nézik. Szerinted érdemes lenne így is elmenni egy kimondottan pajzsmirigy vérvételle is? Mármint ha a tsh érték jó volt. A durva hajhullás, száraz bőr is egyezik. Az éjszakai felébredezés is, hiába vagyok fáradt.

dec. 18. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg volt egy két hónapja mikor gombóc érzés volt a torkomban. De az is elmúlt magától. Fogamzásgátlót szedek, ha az esetleg számít valamit.
dec. 18. 07:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Én továbbmennék kivizsgálásokra, ameddig ki nem derül mi okozza a tüneteket.. nekem mindig is kevés hajam volt, de hullani csak akkor hullott mikor elkezdtem rá szedni a felírt gyógyszert a pajzsmirigy alulműködésre (kb 3 hét telt el a szedése óta és minden alkalommal mikor hozzáértem egy maréknyi a kezembe maradt :( ) azóta kaptam már másik gyógyszert, most így jobb + minden este biotint szedek (10mg) hogy erősödjön a hajam+ heti 2x rizinus olaj.

Nekem az arcom leginkább a zsírosabb tipusban volt sorolható, csak akkor mikor pati volt az arcomon körülötte volt csak száraz..

dec. 18. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
8/10/14 voltam
dec. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!