pár napja azt vettem észre hogy izzadság szagom van. korábban nem voilt ilyen nem is vagyok izzadós tipus, ha szabadnapos voltam és semmi megerőltetős koszos dolgot nem végeztem (csak pl : takaritás főzés netezés bevásárláa austóval) le sem zudhanyoztam minden nap , mert nem volt testszagom , és nem is tartom egészségesnek a felesleges zuhanyzást. Mostmeg reggel felkelek , nem vagyok izzadt de a hónapljam büdi. mitől lehet ?
Az elozo napi le nem mosott izzadsag kezd el erjedni szerintem. Attol h nem folyik a viz rajtad, meg budosodsz. Amugy meg a napi 1 az semmi kepp nem tulzas, szval..remelem azert nem varod a nodtol h a mosatlan fszodat kezelgesse.
2015. szept. 30. 12:54
2/9 anonim válasza:
/illetve ha no vagy akkor a pasidtol h nyaljon.
2015. szept. 30. 12:55
3/9 anonim válasza:
Nem zuhanyzol mindennap?Akkor azért.A hajlatokba hamar beáll a szag,és ha dezodort sem használsz,akkor főleg.Attól még,hogy valaki izzad,nem feltétlenül büdös,és ez fordítva is igaz.Zuhanyozz mindennap,használj dezodort,mert igénytelen vagy!Bocsi
2015. szept. 30. 12:55
4/9 anonim válasza:
ad 1/ az ételekben található aromaanyagok némi átalakulás után megjelenhetnek az izzadtságban, elemezni kell, változott-e valami az élelmezésben ad 2/ az izzadtságban található anyagokat a bőr normál mikroflórájához tartozó baktériumok és gombák hasznosítják és kellemetlen illatú anyagcsere végtermékek keletkezhetnek, ezért ajánlatos a nedves testtájakon rendszeres napi (esetleg gyakoribb)tisztálkodást végezni, ad 3/ a nem kellően nedvszívó vagy a test párolgását akadályozó (műszálas) ruhanemű alatt megváltozhat a bőr mikroflórája és olyan "illatos" melléktermékeket produkáló mikroorganizmusok kerülhetnek fölénybe, amelyek korábban alig voltak jelen.
2015. szept. 30. 13:05
5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok igénytelen!!! és mint irtam ez a kellemetlenség pár napja konkrétan 3 napja jelentkezett , és azóta mindennap zuhanyozom mert emiatt szükséges.
és amugy lány vagyok.
2015. szept. 30. 13:22
6/9 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Hiába fürdök minden nap már a zuhanyzás után fél órával is úgy érzem magam mint aki hetek óta nem fürdött. Nálam egész jól bejött a hónaljszőr eltávolítása. Hiszen arra tapad meg az izzadság és sajnos annak a szagát érezni. Valamint a gyógyszertárban vettem egy lemosót, így még deo sem kell.
Nekem bevált, egy fülpiszkáló vattáját kell belemártani azzal megkenni a hónaljt, és pár alkalom után nem leszel büdi.
2015. szept. 30. 13:31
7/9 anonim válasza:
Kend be a honaljadat antibakterialis gellel vagy fujd be fertotlenito sprevel. Patikaban kaphato. Megoli a bacikat. Sima kezfertotlenito. Nekem bevalt.
2015. szept. 30. 13:33
8/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy baktériumok halmozódtak fel ?
kipróbálom a fertőtlenítést
2015. szept. 30. 13:45
9/9 anonim válasza:
Igen, lehet. En ilyenkor kimosnam az osszes budi ruhamat. A honaljat kivasalnam majd azt is befujnam fertotlenitovel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!