Mitől lehet ez? Elég kellemetlen érzés.
Figyelt kérdés
Minimum 2 hét alatt 3x szokott gyomorsavam lenni, kb. egy hónaponta meg szúr a gyomrom, és semmi nem szokott segíteni. A gyomorsavra mikor van szedek Rennie-t, az segít is, de fél óra múlva előröl kezdi... Meg szódabikarbónás vizet is szoktam inni, nem mindig de általában segít. A tej soha! A citromos víz se.
Mi okozhatja ezt? Esetleg valaki tud valamit tanácsolni?
2015. ápr. 20. 20:44
1/6 anonim válasza:
sok a savad, lehet hogy azert erzed ennyire, mert nem zar rendesen a gyomorszajad, ezt hivjak refluxnak.
keruld a fuszeres kajakat, csokit, uborkat, tul olajos etkezest, hatha segit. ezen kivul pedig menj el egy hazi orvoshoz legalabb, o tudja a tovabbiakat
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... Sajna a háziorvosom felér egy szimpla emberrel aki csak tippelget és leszarja hogy nekem most éppen mid fáj. Más orvost pedig nem tudok keresni, mert gyerek vagyok és a szüleim se rohangálnának ennyi miatt velem egy másik orvoshoz.
2015. ápr. 20. 21:05
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és ehhez még hozzájárul a puffadás (nehezebb légzés is)
2015. ápr. 20. 21:14
4/6 anonim válasza:
kérj beutalót gasztrológiára, majd ők felírják. Fül-orr-gégész is felírhat, ha látja a felmaródást
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :D :)
2015. ápr. 21. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!