Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitol fajhat igy a fejem?

Mitol fajhat igy a fejem?

Figyelt kérdés

27 eve no vagyok. 2 napja faj a fejem hatul illetve elol korbe. mozgatasra illetve ha barmit csinalok faj. ha lefekszem egyaltalan nem faj. vernyomsom tobbszor megmertem ma 115/68,115/75,116/67,121/71,124/75.

a latasomat is zavarja a feny jobban erzem idebenn magam a felig leengedett redonnyel. igazabol attol felek hgy agyverzest kapok. sajnos sokat ratesz az is hogy evek ota panikbetegseggel kuzdok igy hajlamos vagyok minden felet bekepzelni magamnak.

okt. 25. 13:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nyíregyhazan lakom. Nagyon szepen koszonom a segitseget :) igyekszem nem panikolni.
okt. 25. 20:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Patofóbiád van, egy konkrét betegségtől félsz, ebben az esetben a sztróktól és ez befeszít.

Más meg a ráktól fél vagy a szívinfarktustól, úgyhogy ez egy fóbia amit kezelni kell.

okt. 25. 20:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha gyógyszer nélkül akarod kezelni akkor meg kell tenned mindent az egészségedért, megtanulni lazulni, elfogadni hogy léteznek ilyen problémák, de bízni abban hogy minden a lehető legjobban alakul.
okt. 25. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!