Mitol fajhat igy a fejem?
27 eve no vagyok. 2 napja faj a fejem hatul illetve elol korbe. mozgatasra illetve ha barmit csinalok faj. ha lefekszem egyaltalan nem faj. vernyomsom tobbszor megmertem ma 115/68,115/75,116/67,121/71,124/75.
a latasomat is zavarja a feny jobban erzem idebenn magam a felig leengedett redonnyel. igazabol attol felek hgy agyverzest kapok. sajnos sokat ratesz az is hogy evek ota panikbetegseggel kuzdok igy hajlamos vagyok minden felet bekepzelni magamnak.
Ma nekem is fájt a fejem, csak este múlt el.
Ha a fényre is érzékeny vagy, a migrén sem kizárt. De stroke miatt feleslegesen aggódsz. A tarkód nem merev, tudod mozgatni?
Fejfájás legtöbbször stressztől van és minél jobban szorongsz, annál rosszabb. Tanulj meg mindent kiiktatni, lenyugodni relaxálni.
Igyál több vizet, csinálj lassú-mély légzéseket.
Lehet hogy az izmaid is le vannak tapadva (hát, nyak), vagy gerincprobléma és nyomják az idegeket.
Kérj meg valakit hogy alaposan masszírozzon meg!
Vegyél egy meleg fürdőt és pihi!
Ezek aranyat érnek!
NE pánikolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!