Mitol fajhat ennyire a fejem?
Figyelt kérdés
mar lassan 1hete folyamatosan faj a fejem voltam orvosnal irt fel mindent de semmi sem hatott..mitol lehet ez? megallas nelkuk hasogat a fejem egesz nap..2017. márc. 26. 22:52
1/5 anonim válasza:
Kevés víz nyers enzimek hiánya . Sok só , liszt , szénsav , tabletta , cukor, zsír és kávé több nehéz étel bevitele .
2/5 anonim válasza:
Ha az utolsó hétben is úgy csinálsz mindent mint eddig, és mégis fáj, talán beutalhatna téged CT-re vagy MR-re vagy mire, nehogy nagyobb bajod legyen, az nem normális, hogy egy hétig folyamatosan fáj a fejed, ezt vedd komolyan.
3/5 A kérdező kommentje:
voltam mar tobbszor is vele az orvosnal de nem csinal semmit..es minden normalis a vernyomas is..
2017. márc. 27. 07:51
4/5 anonim válasza:
Nekem 2016.októbertől fáj. Keres fájdalomambulanciát.
Voltam én is mindenhol: fülészet, szemészet, ideggyógyászat, MR, de semmit nem találtak. Annyi biztos, hogy amikor nagyon fáj, akkor a kelleténél magasabb a vérnyomásom.
Ha tudod, mérd meg akkor a vérnyomásodat, amikor nagyon fáj.
Mert amikor a házi orvosom mérte, akkor normális volt nekem is. De akkor épp nem is akart leesni a fejem a helyéről.
5/5 anonim válasza:
137 oka lehet. Biztos, hogy végig akarod csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!