Melegek, ti hogyan dolgoztátok fel a homoszexualitásotokat?
Magát a tényt nem volt nehéz.
Inkább azt, hogy utólag belegondolva emiatt is ment tönkre az életem, mert folyton bántalmaztak, már akkor is mikor még én se tudtam, hogy az vagyok, mert nem szerettem a fiús dolgokat, nem voltam lányos, de nem érdekeltek az olyan dolgok, mint a foci, amik tipikusan ilyen férfias dolgok.
Aztán alacsony is voltam.
Így bárki belém kötött.
Volt, hogy női nevet adtak nekem.
Szorongásos betegség alakult ki nálam, szociális fóbia.
Ezek miatt egyre jobban kivontam magam a közösségből.
Akkor meg azért utáltak.
És igen, rohadt idegesítő, hogy olyan világban élünk, hogy emberek abból élnek, hogy a melegek ellen uszítanak, a parlamentben felveszik a fizetésüket és más emberek életének a tönkretételén dolgoznak azzal, hogy egyik fő profilja a programjuknak a homofóbia, mindezt népszerűségért.
És sok százezer ember, aki meleg adójából ülnek ott és végzik a kártékony tevékenységüket.
Régen azt hittem, hogy az internet megjelenésével jobb lesz, meg jött sok film, sorozat meleg karakterekkel, hogy hát majd, elfogadnak vagy nem lesz egy támadási pont pl munkahelyen.
De nagyot tévedtem, ebben az országban, jobb ezt titkolni, mert csak támadási felület.
És tudod mi a gáz?
Mikor, megnyomorítják az életedet, gyerekkortól kezdve s mondjuk beteg, leszel akkor téged fognak hibáztatni azért, mert betegséggel élsz, áldozathibáztatás.
Tudod hány embertől kaptam meg, hogy én rossz ember vagyok, mert szorongok?
Már eleve az egészségügyben lekezelőek veled, ha segítséget kérsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!