Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez nagy baj, vagy természetes?

Ez nagy baj, vagy természetes?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem jó témakörbe írtam ki, neharagudjatok, de nem tudtam hova kell:(

Szóval elég nehezen nyíló lány vagyok. Általánosba nem voltak olyanok, akik utáltak, de nagyon zárkózott voltam osztályon belül. Aztán sikerült pár barátnőt szereznem, szinte mindegyik igaz barát, mindent meglehetett velük beszélni, és rengeteget nevettünk.

Átkerültem középiskolába, elhatároztam, hogy megnyílok, és ha törik, ha szakad, rengeteg barátot fogok szerezni. És sikerült. Sok munka árán, de sikerült jó sok barátot szereznem. Van, hogy őket nm érzem annyira igaznak... De a lényeg, hogy ha pl szünet van, akkor nem szívesen találkozom a régi barátaimmal. Hiába jutnak eszembe a régi szép idők, egyszerűen lusta vagyok kimozdulni, és nincs kedvem velük lenni....Ez mitől lehet? Ha az új barátaim közül hvna valaki, akkor lehet, hogy elmennék...

Ennek valami tudat alatti háttere lehet, vagy micsoda? annyira nyomaszt.

Aki elolvassa és tud valami tanácsot köszönöm, a helyesírási hibákért elnézést.

2010. nov. 3. 10:25
 1/2 anonim válasza:
Hát nemis tudom mit írjak.Az igazság hogy a középsuli más mint az általános.Sztem te ugy érzed h. azok az idők már elmúltak már más vagy és hiába jó barátok attól még nem vagy már ugy mond az ő társaságukra rászorulva!csunyán hangzik de sztem igyvan.új suli új barátok.Én uyganígy voltam mikor a középiskolába kerültem!De ez nemazt jelenti h. ne foglalkozz a régi barátaiddal.bocs a helyesírásért de már késő van.:)
2010. nov. 5. 00:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Semmi baj, és köszönöma válaszodat:)

Hát, lehet, hogy tényleg így van ahogy mondod...új "környezet"...:)

2010. nov. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!