Ha minden nap megiszom egy nagy bögre cickafark teát attól lehet bajom? Ezen kívül milyen természetes módszerek vannak a ciklus beállítására?
kb 3 hónapja minden nap ittam cickafark teát és akkor egész normálisan jött meg a menzeszem,csak másfél hetet késett
most megint elkezdtem inni
olvastam itt régebben hogy valakinek a cickafark tabletta csinált 29 napos ciklusokat.Hol lehet olyat venni?
(17/L szűz)
Én is iszom, este egy bögrével, 2 hete kb. Nincs semmi bajom, de ha jól tudom kúraszerűen kell alkalmazni, kell szünetet tartani a dobozra rá van írva.
Itt nézelődj a tabletta miatt: [link]
hát én még tavaly tavasszal ittam illetve most megint elkezdtem. nekem sajnos nem nagyon használt. akkor tavasszal meg most is doki lett belőle.
és végül azt javasolta h szedjek tablettát.
remélem használni is fog:D
és sztem nem kell egyből halálra ijedni hogyha másfél hetet késik.. nekem 2 hónapja volt meg utoljára és az orvos azt mondta h az is normális lenne h ha fél évig nem jönne meg.
és több mint valószínű h ez mind a stressz miatt van..
nah. szóval arra akarok kilyukadni h sok minden befolyásolhatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!