Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért káros a pihenés?

Miért káros a pihenés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5 kor szoktam kelni mert 6-ra járok dolgozni 2 óráig. Mikor hazaérek fél3-kor eszek fürdök és leszoktam néha dőlni 1 órára utána kint még csinálok ezt azt amihez kedvem van az udvaron.

Mondta munkatársam hogy ez káros a szívnek hogy én délután pihenek/alszok 1 órát. Nem tesz jót neki.

Nem értettem miért hisz pihen a szervezetem kicsit este is tudok aludni ugyanúgy akkor miért lenne káros?

Szerintetek is káros?

2024. aug. 8. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De egybe alszom a 8 órát. Este fél9-kor már alszok.
2024. aug. 9. 07:31
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
Akkor délután miért vagy rászorulva?
2024. aug. 9. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Fáradtan hazaérkezve miért lenne káros, ha lepihensz, mielőtt otthoni tevékenységbe kezdesz? Mély alvásba ne merülj, mert az tényleg nem szerencsés, de szundikálni kicsit, az jó.
szept. 4. 15:44
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
A pihenés akkor káros, ha úgy is pihensz, ha NINCS MIT kipihenni. Az ember mozgásra termett!
szept. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!