Többé nem tudok ébresztő nélkül normálisan élni?
Mit gondolsz, miért találták fel az ébresztő órákat?
Teljesen normális, hogy csak arra ébredsz, különben nyugisan aludnál tovább.
Mi a probléma? Én is, és az emberek igen jelentős része így van ezzel.
És igen, túlalvás után sem leszel friss.
#1 Sima biológiai szempontból nem értem, miért előnyös ez alapon, hogy kevesebb alvás a jobb, és ha igen magamtól miért nem kelek fel.
#2 ez egyértelmű, csak rendesen betegnek érzem magam ha túlalszom magam, ezért tettem fel a kérdést.
#3 azért mert szeretnék együtt aludni a párommal, és jó a hosszú együtt alvás, meg felkelteni se akarom.
Szoval akkor teljesen normális, hogy a tízes éveimben tudtam Termeszetes módon aludni, ahogy a testem diktálja. Mostmeg ha 22-8 ig alszom délig vergődöm a kávék előtt mert szarul érzem magam, és az egész napom pocsék.
4
A túl sok alvás nem jó, nem veled van baj: [link]
Ha folyamatos, 8 óra alvás után fáradt vagy délelőtt, akkor lehet alacsony a vérnyomásod, vérszegény vagy, több vitamin kéne, vagy mentálisan nem szereted, amit csinálsz, vagy csak plabeco hatása van a kávénak... Ha valóban gyakran fáradtnak érzed magad, kered fel a házi dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!