Gintonic után bevettem egy Appranax 550mg-ot lehet bajom?
Sziasztok,
Minden honapban mielott megjon elotte levo este beveszek egy appranaxot mert ha nem akkor hanyas-hasmenes a masnap hajnal. Hat sikerult ezt olyan rutinna alakitanom, hogy amiutan hazaertunk koktelozasbol ra 2 orara bevettem a fajdalomcsillapitot, mert teljesen elfelejtkeztem arrol hogy lehet barmi osszefugges a pia-fajdalomcsillapito kozott.
Azota kb 5 ora telt el, iszonyatosan eg a gyomrom es hanyingerem is volt (mar elmult). Orvost hivtam azt mondta a gyomorszam ha nem faj akkor nem a gyogyszer okozza, nekem pedig inkabb a kozep hasam faj. Majd delutanig ha nem mulik hivjam ujra. Valakinek van errol tapasztalata, lehet gyomorvérzés, mit tehetek gyomorégés ellen? Tudom nagy hulyeseg volt bevenni a fajdalomcsillapitot.
Hello, gyomorvérzés inkább tartós, folyamatos(abb) szedés mellett szokott kialakulni, meg annak van nyoma pl a székletben (fekete), v rosszabb esetben vért hánysz, de az elég drasztikus azért.
A gyomorfájás/gyomorégés simán lehet attól, hogy a gyomrodnak nem tetszett a gyógyszer és a GT egyszerre, de nem valószínű, hogy komolyabb, tartós probléma keletkezne. Azért szokták a gyógyszerek leírásában a piát tiltani, hogy ne menjen rá a delikvens mája, illetve próbálnak hatni azokra, akik amúgy komoly alkoholisták, h legalább a pirulákat ne piával vegyék be.
Ha alkalmilag szeded a gyógyszert, és komoly alkesz sem vagy, akkor sem tanácsos egyszerre bevenni, de olyan nagyon nagy bajod valszeg nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!