Minden ginnek, gintoniknak fenyőíze van, vagy csak engem zavar, hogy a hideg téli erdőt iszom?
Volt egy 2-3 hónap, hogy ingyen ittam, így nem zavart, de akkor megszoktam az ízét, most meg csak úgy random vettem, mert ha már bedobtam egy zsák jégkockát a mélybe, hát csak használjam valamihez. De az emlék miatt rögtön eszembe jutott, hogy ez még mindig ugyanaz, hiába már egy másik márka.
Nekem ez továbbra is fenyőviasz. Nektek is? Azokat az ízeísítő egész"borsokat" nem raktam bele, olyanom nincs, de sejtem, hogy valószíná azért teszik bele, hogy ne ez a fenyő legyen.
Ennek alapján mi számodra a meglepi?
Köszi, akkor ezt benéztem.
Amúgy azért meglepő, mert főleg angolok isszák, és nem gondoltam volna, hogy nekik ismerős ez a növény. De ha igen, akkor földrajz is karó. Boccs
Minden ginnek borókaíze van, különben nem gin :)
Egyébként nem "főleg az angolok isszák", hanem már vagy száz éve annyira nemzetközi ital, hogy még a szocializmus alatt is volt magyar gin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!