Hol lehet venni Tonic-ot? (gin tonic készítéshez)
Figyelt kérdés
wikipedian azt írja, a tonic az 'víz, melyben kinin nevű anyag van feloldva'.
Nekem pl azért kell, mert vettem 'Kalumba' nevű gin-t, és rá is van írva, hogy tonic-al érdemes fogyasztani. https://www.youtube.com/watch?v=LMl5_6z22zs
Kinley tonic water-t lehet kapni a boltban, de az nekem nem jó, mert tele van pakolva cukorral, és híg.
Viszont a kinin keserűsége tényleg jó lenne ehhez a gin-hez, csak nem tudom hol lehet kapni olyat amiben nagyobb %-ban van.
2023. aug. 27. 00:43
1/8 anonim válasza:
Egyre több boltban lehet kapni kis üveges (asszem 250ml) tonikokat, mindenféle márkában 400-900Ft között.
3/8 anonim válasza:
Igazi kinint már régen nem tesznek a tonikba tudtommal.
5/8 Noren1989 válasza:
Bàrmelyik italellàtó egységben lehet kapni.
6/8 anonim válasza:
Szinte bármelyik boltban kapsz saját márkásat is.
8/8 anonim válasza:
6
De a kérdező valami jófélét szeretne.Magas kinin tartalommal..A legolcsóbb tonikokban pedig szerintem nincs is;vagy csak elenyésző mennyiségben van kinin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!