Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért leszek mindig rosszul...

Miért leszek mindig rosszul az autóban, amikor utazunk?

Figyelt kérdés
Tavaly is utaztam a vonaton, majdnem 20 órát és már buszon is ültem 5 órákat, viszont a kocsiban 2 óra utazás után szörnyen hányingerem lesz és szédülök. Tömegközlekedésben sokkal jobban bírom a több órás utakat, mint kocsiban.

#utazás #szédülés #rosszullét #utazásirosszllét #kocsiutazás
júl. 7. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az a kérdés utasként vagy vezetőként?

Az első esetben elfogadható, a másodikban viszont gáz.

júl. 7. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Gyömbér esetleg utazás előtt?
júl. 7. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Legközelebb kérd meg, hogy anyósülésen utazhass, kisebb eséllyel leszel rosszul.
júl. 7. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:

#3.Van ebben valami.

Nekem is van olyan ismerősöm aki a hátsó ülésen pár kilométeren belül "meghal", de az anyósülésben ülve, képes a világ végére is elautózni.

júl. 7. 14:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Utasként kérdezem
júl. 7. 15:18
 6/12 A kérdező kommentje:

2.válaszoló

A gyömbért hogyan kell fogyasztani? Teában?

júl. 7. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
4, Én is ilyen vagyok. Mikor vezetni tanultam, rettegtem, de soha semmi bajom nem volt. Anyósülésen sincs bajom utasként. Hátul percek alatt leszek rosszul. Már külön belsős poén ismerősi körben, mert ha tudom, hogy hátul kell utazni, indulásnál letolom a dupla daedalont - ami viszont szinte azonnal kiüt, ahogy hatni kezd, végigalszom az utat, és nehezen ébredek. De legalább nem vagyok rosszul még érkezés után is sokáig.
júl. 7. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Nem.

Legjobb tudomásom szerint apró darabot kell talán a nyelv alá helyezni. Nagyon rég olvastam erről a felhasználásról, ezért most nem tudom, ez-e a megfelelő vagy a hasi rész bedörzsölése vele.

Mindenesetre emlékeim szerint biztos nem tea.

júl. 7. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Elég a több víz is.
júl. 8. 03:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Dedalon vagy pedig próbálj előre ülni anyósülésre.
júl. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!