Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul az autóban?

Figyelt kérdés

Általában családtaggal megyek, testvér vagy szülő, akik előtt nem kell kínosan éreznem, ha rosszul is leszek, holnap viszont kénytelen vagyok kb. 30 perces útra egyik barátnőm apja mögé beülni. 4-en leszünk a kocsiban csajok+a sofőr.

Deadalont veszek be, inkább olyan tippek/trükkök kellenének, hogy hogyan tereljem a figyelmem

2023. márc. 2. 11:25
 1/4 anonim válasza:
100%

Én is rosszul szoktam lenni az autóban. Nem szeretek sokat utazni. PRÓBÁLJ KINÉZNI AZ ABLAKON MINÉL MESSZEBB LÉVŐ TÁRGYAKRA. Ne olvass, ne mobilozz közben. Az is elterelheti a figyelmed ha közben beszélgetsz a barátnőiddel. Gondolj arra, hogy minden egyes másodperccel közelebb vagytok az úticélhoz. Az is segíthet ha esetleg olyan a kocsi, hogy hárman is tudtok ülni egymás mellett akkor inkább a szélére ülj.

Remélem tudtam vmit segíteni. Sok szerencsét, meg fogod tudni csinálni!

2023. márc. 2. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha tudsz, akkor ülj előre, és mindig nézz messze előre - oda, ahol a látóhatár a legkevesebbet mozog.

Ne hajtsd le a fejed (telefon, könyv felejtős), ne csukd be a szemed, ülj egyenesen és nézz ki messzire.

Tengeribetegség ellen ennyit tudsz tenni. Segít az is, ha nincsenek erős szagok a kocsiban (légfrissítők, parfümök, cigifüst), és ha éri az arcod egy kis hűvös huzat (résnyire húzott ablak az jó pl, de légkondi csak akkor, ha bírod).

2023. márc. 2. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Patikában kapsz erre gyógyszert. A nevét nem tudom. A jelenséget tengeribetegségnek hívják.
2023. márc. 2. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Daedalon.
2023. márc. 2. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!