Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyire hatásosak a nyugtató...

Mennyire hatásosak a nyugtató teák?

Figyelt kérdés
Még sosem próbáltam egyet sem. Nem várok persze tőlük csodát, vagy intenzív hatást, viszont lefekvés előtt 1 bögre legalább ellazít vagy esetleg nyugodtabbá teszi valamivel az alvást?

jún. 20. 23:45
1 2
 11/11 Kedves Vezető ***** válasza:

Szerintem hatásos lenne, ha nem olyan kevés macskagyökér, orbáncfű, citromfű, stb lenne bennük.

Csak gondolom, mert elég sok könyvben, filmben, játékban benne vannak ezek' a főzetek, elég durva hatással, de ha kifőzöl egy két ilyesmi filter Teát szinte semmit se érzel. Ha meg teszel bele vagy 7 filtert, akkor meg kellemetlenül tompa lehetsz, legalábbis Én ezt tapasztaltam.

És akkor ehhez hozzájön, hogy ha valaki valaha elszívott egy spanglit, megivott egy sört, bevett egy benzidiazepint (Xanax, Frontin, Rivotril), akkor meg tényleg kidobott pénznek érzi az 500-1000 Ft is teát.

Ha lenne ilyen Tea, szerintem arról tudnánk, illetve jobban jelen lenne az életben, nem csak a természetes életmód fanok vennék őket többnyire.

jún. 22. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!