Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen vény nélküli hatásos...

Milyen vény nélküli hatásos nyugtatók vannak és szorongás gatlok amik téleg hatásosak?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne mostanában sok a családi gond ithon és még csak 17 éves vagyok mentális beteg panikroham enyhe depresszió stb szeretnék szedni valami vény nélküli nyugtatót

Rokonságban senki nem visz el orvoshoz mert azt mondják hogy ki nővom csak mást akarok utánozni probldukálom magam meg ilyenek úgy hogy kérlek titeket ami téleg hatásosak tudnátok írni párat

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm

2023. júl. 11. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Vény nélküliek semmit nem érnek.
2023. júl. 11. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
B vitamin komplex, jóga, energiaital-kávé helyett zöld tea és megfelelő mennyiségű alvás.
2023. júl. 11. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

A Remotiv Extra sokaknak jó szorongásra, másokat csak megélénkít. Citromfű-kapszulát szedj mellé mindenképp.

Taurin a kedvencem, 20 perc, és érzed a hatását, a másik a benfotiamin (ez ugyan vényköteles, de simán fölírja a háziorvos), ami antidepi, jó alvást is csinál, kb. egy óra, míg hatni kezd (max. adag 600 mg, kolint és C vitamint kell mellé szedni.

A macskagyökér is sokaknak bejön, csak hozzá is lehet szokni.

2023. júl. 11. 21:34
 4/6 Thispain ***** válasza:
83%
Harcművészet.
2023. júl. 11. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

A jódot kihagytam, lehet, szedni kell egy ideig, míg hat, de hatni fog (gyogyitojod.hu)

@2: a teában van ugyan, ami nyugtató, de koffein is van benne, a zöldben is, kimondottan szorongó, pánikoló embernek nem szabad (persze én is bort iszom, vizet prédikálok :D)

2023. júl. 11. 21:41
 6/6 anonim válasza:
2023. júl. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!