Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ennyi idő alatt okozhatott...

Ennyi idő alatt okozhatott bajt? (domestos)

Figyelt kérdés
Zuhanykabint takarítottam a domestos fertőtlenítő hatású spray-ével kb 3-4 percen át,vagy még annyi sem volt, mivel kutyát fürdettem előtte. Ablakot nem nyitottam, maszk pedig nem volt itthon, de az ajtó nyitva volt, így nem egy zárt térben voltam, viszont azért próbáltam sietni. Ez lassan 3 órája volt, viszont azóta mintha kaparna a torkom, és mintha nyák lenne rajta,ami miatt nehezebb a nyelés(?). Okozhatott ennyi idő alatt (ilyen jellegű) problémát, illetve kellene aggódnom hogy ez súlyosbodni fog?..Rengeteg vizet iszok azóta, levegőn is voltam.

2024. jún. 20. 17:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát full feleslegesnek éreztem azt a 6 és fél órát. Volt egy mellkas rtg,meg kaptam hörgőtágító injekciót(?) illetve volt egy ekg. Ez volt 6 és fél óra. Torkom senki nem nézte meg,illetve flegmák és bunkók voltak.(21éves nő vagyok)

Teljesen leszívott ez az egész,meg az ott uralkodó állapotok..pont ezért akartam “csak” az ügyeletet felkeresni,de egy leb.szás és szemforgatás után a sürgőre beraktak “halasztható” státuszba. Ugyanúgy vagyok igazából😅👍

Legközelebb inkább szenvedek itthon.

2024. jún. 22. 00:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm az érdeklődést és a segítő hozzászólásokat!😊
2024. jún. 22. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!