Arnieee kérdése:
Erős görcsölés a hát közepén jobboldalt ( belsö szervet érem) Klima okozhatott valamit?
Figyelt kérdés
Üdv.3 napja napközbe a kocsiba maximumon ment a klima, és délutánra a hátam közepe (inkább a jobb oldalt) folyamatosan erösen görcsöl, hol jobban hol gyengébben. Vettem be rá ketodexet az segített! Estére már semmi baj nem volt. Reggel viszont arra kelek, már második napja h iszonyatosan görcsöl valami ( belsö szervet érzem ) és bekell vegyek fájdalomcsillapítót. Azzal egész napra megvan oldava. Valakinek hasonló problémája volt? Vagy mit tippeltek mi lehet?2015. júl. 25. 06:01
1/2 anonim válasza:
Én vesére tippelnék, arra nem jó a ketodex (mert az izületi, reumás dolgokra jó). Viszont az is igaz (nekem lumbágóm volt), hogy az át tudott sugározni a vesémre.
Ha igaz a vesegörcs, akkor az orvos. Addig pedig igyál minél több folyadékot (esetleg vesevédő teát!).
2/2 anonim válasza:
Az előttem felsoroltak mind lehetnek. A vizeletedet vizsgáld meg egy színtelen pohárban, van-e benne vér, foszlányos üledék, esetleg zöldes elszíneződés. Az epehólyaggyulladásnál is lehet hátba sugárzó fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!