Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Enyhe mérgezéssel mit lehet...

Enyhe mérgezéssel mit lehet tenni, hogy hamar elmúljon?

Figyelt kérdés

Festettem valamit az udvarban majd a kb 3 órás mutatvány után szintetikus higítóval le akartam mosni azt a pár csepp festéket a karomról de véletlen a karomra öntöttem az egész flakont és az egész karom úszott a higítóban. Azonnal le is mostam szappanos vízzel. A karomon nincs nyílt sem. Nem tudom hogy pontosan melyiktől de közvetlen utána erős fejfájásom lett, enyhe hányingerrel illetve zavart lett a közérzetem kicsit álmosabb is lettem. Egyértelműen valamelyiktől enyhe mérgezést kaptam, nem tudom hogy bőrön keresztül felszívódott vagy csak ahogy belélegeztem.

Ilyenkor mit lehet tenni, hogy gyorsan elmúljon?

2024. máj. 10. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Tudományos körökben ezt hívják szipunak. Legközelebb a sarkainál összekötött nejlon zacsiba tedd, úgy sokkal tovább tart:)
2024. máj. 10. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
68%
Sok vizet kell inni, mert a maj ilyenkor a merget vizoldekony formaba alakitja (biotranszformacios reakcioval), hogy a vizelettel tavozhasson...
2024. máj. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!