Nemrégen a barátnőm szén-monoxid mérgezéssel komába került. Annyit szeretnék megkérdezni hogy körübellül mennyi ideig lehet? (Komában) és milyen károsodások lehetnek utána?
Nem lehet megmondani, hogy meddig, és azt sem, hogy milyen károsodások lesznek.
A károsodás mértéke akkor derül ki, amikor már felébredt. Addig maximum tippelni lehet, de a tipp az nem orvostudományi fogalom. Így nem lehet semmit sem mondani.
Biztos van kóma és kóma közt is különbség.
Nekem két ismerősöm is volt már kómában,az egyik kétszer is,semmi bajuk!
Én annyit kérdeznék, hogy ezt miért nem az orvostól kérdezed?
Erre csak ő tud konkrétan, szavahihetően válaszolni. Itt senki nem ért ehhez, mondhatunk bármilyen hülyeséget, plusz még ha valakinek volt is már ilyen tapasztalata, minden eset más és más.
Miért lettek lepontozva az emberek?
Milyen választ vártok?
%-ösnek;mert úgy néz ki manapság a tények és az azokról való írás negatívnak minősül.Másutt is,mindenütt.Ha valaki egyszerűen a száraz tényeket mondja vagy írja,tapasztalat vagy könyvekben is alátámasztott adatok alapján,arra nem tudom miért,de manapság még különben értelmes emberek is rásütik a "negatív" bélyegzőt.
Hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!