Milyen vérnyomáscsökkentöt szedtek? És hányszor?
Rendszertelenül ver a szivem, lehet, hogy már sok éve, de csak Covid idején vettem észre, miután letöltöttem a telómra egy kardiográf nevű appot. 45 és 110 között ugrál néhány szivverésenként véletlenszerűen. Vizsgálgatták, de nem találtak rá magyarázatot. Az ultrahang szerint erős, vastagfalú a szivem, nincsennek olyan tünetek, ami veszélyes lenne. Felirták Bisoprolol-ból a napi legkisebb adagot. A szívverésem azóta is összevissza, viszont az amúgy is alacsony vérnyomásomat (105-125 körüli) levitte 90-115 közé. A vicces csak az a dologban, hogy sem a véletlenszerű szívverés, sem az alacsony vérnyomás nem okoz semmiféle panaszt, a fizikai erőm is megvan. Csak annyit vettem észre, ha 95 alá megy, elálmosodok, ezért abbahagytam a szedését.
Lehet, hogy nálatok is vérnyomáscsökkentő hatása van, kérdezzétek meg az orvosotokat.
11-es és 12-es Fótyi Erik tud segíteni.
Többieknek is de nekik.pluszban.Javallat.hu ott Szúrós Gyöngyajak, Galagony, Fagyöngy de van ott szuper telefonos tanácsadás. Ezeket szerettel és tapasztalattal ajánlom.Semmi sem véletlen.
13
Hogyan tudna segíteni ez a kuruzsló? Telefonon keresztül végez genetikai módosítást? Mert ez egy genetikai betegség nálam, kimutatták, hogy ez az oka, csak fiatalabb koromban nem okozott észrevehető problémát.
Kedves 14.
Nem ismered ne írj negatív véleményt tudatlanul. Talán a te ,,genetikai,, problémádon is lehet változtatni. Ha mégis van róla tapasztalatod ami igazi akkor azt nyugodtan írd meg. Köszönöm szépen.
16-os
Én is kapásból elutasítom az ilyen önjelölt gyógyítókat. Nem hiszek abban, hogy egy ember többet tudna, mint a sok-sok orvos együtt! Ha ezek a gyógyszerek tényleg annyira jók lennének, akkor benne lennének az orvostudomány "nagykönyvében", és nem az interneten terjednének, legtöbbször aránytalanul nagy pénzekért.
Svájcnak:Igaz, hogy nem nekem ajánlottad Fótyi Eriket, de nem tudok szó nélkül elmenni a kommented mellett.
A magam részéről nagy tisztelője vagyok a távolkeleti tudományoknak, életmódnak, művészeteknek (ebbe értsd a harcművészetet is), pl. Szun Ce könyvét akár a mai életünkre is lehet alkalmazni, hiába a hadviselésről szól. Vagy ott a Hagakure, az Öt elem könyve, ezen kívül rengeteg régi kínai regényt olvastam, japán költők műveit is. Sőt rajtam csak az akupunktúra segített, amikor a nyugati orvostudomány csődöt mondott az állandó és erős szédülésemmel kapcsolatban. Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd, hogy elégé nyitott vagyok a távolkeleti gyógymódokra is. Meg is kaptam érte a magamét az orvosoktól. Hiába mondtam, hogy nem a kínai piacos "doktorhoz"mentem, hanem egy mongol orvoshoz, aki itt Magyarországon sebészként dolgozik, és mellette alkalmazott többféle gyógymódot.
De ez az ember, akit te ajánlottál, hát...nem is tudom.
Egy keveset olvastam a reikiről, tudom, hogy többféle iskola vagy irányzat létezik ebben a gyógymódban, DE olyat sehol nem láttam, (csak a fent nevezett ember honlapján), hogy a démonok kiűzése, átkok levétele, meg a fehér mágia művelése a reikihez tartozna.
És pont ez az oka, amiért a számomra hiteltelen.
Én "két lábbal a földön állok". nem hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban. Elismerem a távolkeleti gyógyítók tudását, az ezer évek alatt szerzett tapasztalataikat.
De: ez a tudás ott és akkor volt érvényes. A mai világban csak próbálkozás, hátha bejön, (és pénzforrás a mai "gyógyítóknak").
Teljesen más világban élünk, esszük a multik ki tudja milyen vegyszerekkel adalékolt kajáit, szívjuk a nagyvárosok mérgező levegőjét, és olyan népsűrűségben töltjük az időnket, ami akkor még nem volt, na és a mai mozgásszegény életmód....
És akkor jön egy Fótyi Erik, ráadásul telefonon, esetleg az interneten és csodát igér ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!