Magasvérnyomásosak milyen vérnyomáscsökkentőt szedtek? Szoktatok kávézni?
6 éve szedek Coverex As Komb 5mg/1,25mgot Reggel 1X....
122/64 vérnyomásom és 71 pulzus. Reggel kávézok eduso tejjel 1 cukorral meg délelőtt 11kor is. Ti kávéztok? Mennyi gyógyszeresen a vérnyomásotok? Mennyi kávét isztok?
" 15 evesen 153/92, 156/95 volt vérnyomásom"
Tinédzser korban ez sok fiatalnál előfordul,életkori sajátosság, rengeteg új impulzus, tapasztalat, elvárás, stressz szakad az emberre ebben a korban, emiatt a vegetatív idegrendszer nagyon pörög 8/10 alkalommal ennyi a gond, idegrendszei alapú. Nekem sokkal rosszabb volt, 15-18 êves korom közt időnként simán mértem 160-170 körül is 90-100as pulzussal éjszaka vagy pihenés közben is akár. Gyógyszerész anyum javaslatára nem foglalkoztam vele,/neki is ilyen volt fiatalon és majdnem 50 évesen sincs semmi baj a vérnyomásával./ Nekem is helyreállt, most vagyok 25 és bármikor mérem 120-30/70-80... Erről nem értem miért nem beszél soha senki, egyszerűbb felírni a hülye gyógyszereket és fiatalon rászoktatni a szervezetet holott jó eséllyel semmi szükség nem lenne rá.
15 meg 21 evesen is ezek eleg magas ertekek. Nekem gyogyszer nelkul 145/95 felett volt (normalis pulzussal) es az is sok, pedig 45 is reg elmultam.
Hany kilo vagy, milyen magas, sportolsz-e barmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!