Ti milyen vérnyomáscsökkentő gyógyszert szedtek?
Azért kérdezem, mert nekem nemrég kellett elkezdenem gyógyszert szedni a vérnyomásomra. Reggel 7,5mg Nebivolollal és 150mg Irbesartannal kezdek. Elég magas volt régóta. Pszichológusok, természetgyógyászok nem tudták helyretenni. Mindent kipróbáltunk már :D Remélem, hogy nem kell több gyógyszert szednem majd ezen kívül.
19F
Biztosan van olyan,aki éppen ezeket szedi és van közöttük olyan,akinek használ,van akinek nem. Ma már szinte felesleges ezt a kérdést feltenni,mert nagyon sok fél vérnyomás csökkentő létezik.
Mindenesetre jó nagy adagokat kapsz mindkettőből 19 évesen. Remélhetőleg megoldja a problémát!
Ha 19 éves vagy, szigorú orvosi felügyeletet javaslok !!!!
És valóban nagyon sokféle vérnyomás csökkentő van, de hogy neked melyik lesz a jó, azt még nem tudni.
Egy biztos, ha úgy érzed, hogy nem jó, menj orvoshoz, és váltanak.
Ilyen fiatalon nem jellemző a magas vérnyomás, úgyhogy vedd komolyan !!!!! Mert pár év múlva olyan súlyos szív-problémákat okozhat, hogy befolyásolhatja egész életed !!!!
Egyébként: én is kissé természetes gyógymódok híve vagyok.
Megpróbálhatod: Fo-Ga-Fa Bánó féle kapszulla .... kúraszerűen kell szedni, és nagyon jóóóóóóóóóóó !
De orvosi felügyeletet nem mellőzhetsz !!!!
Van egy házi receptem .... citrom-fokhagyma lé kúra.
Esetleg kéred a leírását?
Vedd komolyan a bajod !!!! És orvosi felügyelet kell !!!!
Egy havi nevotens adagom ~620Ft, és az irbesartan pedig 505Ft. Ezzel nem sokat támogatok szerintem havonta egy gyógyszergyárnak... De azért helytelen szerintem az, hogy ennyire írják a gyógyszereket.
A vérnyomásomat egy professzor tudta csak beállítani normálisan. Szedtem Cynt-et is, és azt aztán leváltották. Ez így nagyon jó értékeket mutat.
A mostani orvosom azt mondta, hogy az okát nem találja meg, pedig voltam táplálkozási tanácsadónál is, meg ilyenek. Minden természetes dolgot kipróbáltunk. Egy csomó minden sz.rt szedtem, de hatástalan volt...
Inkább napi két szem gyógyszer, mint hogy megvakuljak.
A 230/160-as vérnyomás nem játék szerintem...
Chlorella és spirulina, ezek legalább nem károsak.
Stresszkezelés se ártana, meditáció, légzésgyakorlatok. Több káliumot is fogyaszthatnál, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!