Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem használ a vérnyomásc...

Miért nem használ a vérnyomáscsökkentő? Már a második fajtát próbálom!

Figyelt kérdés
Két hét alatt a második vérnyomáscsökkentőt kapom és egyáltalán nem javul a helyzet. Tegnap óta kezdtem el szedni az újabb fajtát ( Talliton ), de egyelőre semmi hatása nincsen. Reggel még 128 volt, most pedig 155. Egy óra múlva 200 lesz? Annyira félek, már teljesen ki vagyok borulva, hogy nem használ semmi sem. Már voltam belgyógyászaton, itt kaptam a Tallitont, de félek, hogy ez is hiába.
2011. dec. 23. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Avérnyomást rengeteg dolog befolyásolja, ez nem olyan egyszerű, hogy "beszedem a gyógyszert aztán leviszi".

Étkezésen változtatni kéne, mozogni, gondolom lefogyni....stb

2011. dec. 23. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

A vernyomas percenkent valtozhat. Nem mindegy hogy ulsz, allsz, fekszel, vagy eppen dolgoztal vagy pihenoben voltal. emellett sokat szamit hogy milyen mas orvossagot szedsz melle, ha szedsz. Ha van cukrod, az is nagyon feldobja, stb. Egy egesz konyvet lehetne irni, vagyis mar irtak is errol.

Hetek kellenek, hogy orvossag mukodjon.

2011. dec. 23. 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:
a súlyommal nincsen gond, teljesen normális, nem vagyok elhízva. vércukrot szeptemberben néztek egy teljes vérkép alkalmával, 4.6 volt, gondolom az sem lehet. majd csak jövőre tudok elmenni kivizsgálásra, hasi ultrahang stb. igazából csak félek nagoyn, hogy ilyen magas, pedig szedem a gyógyszert, igaz, csak tegnap óta. én azt hittem, hogy ha beveszem a gyógyszert, azonnal le is viszi a vérnyomásomat, nem pedig feltornázza.
2011. dec. 23. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Vérnyomást reggel mérnek, ébredés után. Ez a mérvadó. A többi az életviteltől, a táplálkozástól, napi tevékenységtől függ. A cigi, a pia, a sós kaja, a stressz nagyon emeli a vérnyomást.
2011. dec. 23. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Reggel ébredés után 129 volt. Majd délelőtt tök nyugalmi állapotba 155. Azóta lepihentem, aludtam a kislányommal másfél órát, ébredés után 130. Várni kellene még a gyógyszer hatására, nem alakult volna még ki egy nap alatt, vagy hogyan működik ez a dolog? Napok, hetek kellenek, vagy a gyógyszerem nem elég megfelelő?
2011. dec. 23. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hetek kellenek. Ne felejtsd, hogy az otthoni mero sem 100%-os.
2011. dec. 24. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!